- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
DealTheBest
csendes tag
Sziasztok!
Ikea Marcus utódját keresem, 100k körül!
198 cm és 130 kiló vagyok.
Programozok így napi 8-10 órát esz a fene a gép elött!Ikea JÄRVFJÄLLET volt kinézve az állítható fej és derék támasz miatt, de az már nem opció mert nem lehet már se rendelni se készleten kapni.
Amiket még néztem az valami Gamer szék, de itt elvesztettem a fonalat,
Üdv, Deal
[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
Sziasztok
Ma Megjött végre a székem [link]
Gamvis Phantom lett a kiszemelt sok tesztet es széket próbáltam. Majd röviden leirom a veleményem mert ezekről a székekről YouTube on van pár info.
Ami még versenyben volt az az arozzi Verona xl plus de sok review azt irta minősége gyenge...[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz DealTheBest #6751 üzenetére
Szia,
Hardveraprón van noblechair dealer, garival, ki is tudod próbálni előben, 100k-ba talán belefér egy-két modell.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
dragon1993
őstag
Az IKEA új MATCHSPEL székéről van tapasztalat?
-
vacs
veterán
válasz dragon1993 #6757 üzenetére
Szia.
Ikea-s face csoportban ezt írták a MATCHSPEL-ről:
" Férjem beleült múltkor, és el volt ájulva tőle, azt mondta nagyon kényelmes és jól tart."Én is hasonló széket keresek, nagyon tetszik, nem akarod megrendelni és leírni, hogy milyen?
(^)(>.<)(^)
-
Hunork
veterán
Üdv!
Akinek volt már tapasztalat mindkettővel: az IKEA Matchspel mennyivel jobb vagy rosszabb a hasonló árú Markus-nál? Megéri-e egyáltalán a Matchspel az 50k-s árát?
Válaszokat előre is köszönöm
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Milyen széket ajánlotok kb. 70-80 ezer forintig? 185cm magas vagyok és 90kg. Itthonról dolgozok napi 8 órát (+ pár óra játék) és a mostani székemben már sokszor kényelmetlen ülni és fáj a hátam (valami gagyi jysk-es). A Gamvis Phantom-ot nézegettem egyébként. -
nagyúr
-
vacs
veterán
Hunork & Napfénysüti
... két hozzászólással felettetek volt tárgyalva az Ikeás MATCHSPEL szék!
(^)(>.<)(^)
-
nagyúr
-
Hunork
veterán
Markussal összehasonlítás érdekelne inkább, de a "FB-on írta, hogy a férjének tök jó" se mondható kitárgyalásnak
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
vacs
veterán
"se mondható kitárgyalásnak"
Valóban, de eddig még ennyi szó se esett az Ikeás MATCHSPEL székről itt a topikban!
(^)(>.<)(^)
-
Boss81
senior tag
válasz DealTheBest #6751 üzenetére
Igaz nem 100k körül van kicsit drágább, de a noblechair Hero széket tudom ajánlani, én kicsit kissebb vagyok mint Te, csak 190cm/115kg, és én is hasonló munkát végzek mint Te, szóval egész nap benne ülök. Amióta ezt használom nincs hátfájás, kifejezetten kényelmes. Nem tudom most mennyibe kerül a sima, én bőrt vettem pár hónapja, de érdemes körülnézni az oldalon a hirdetések között. Volt már pár székem de eddig ez magasan lekörözi mindegyiket.
-
csendes tag
Szia . És mi a baj ezzel ? Mivel nekem van egyéni vállalkozóim és Kft is . És meg több vállalkozás . Nem számlázok cegeim között . Így nincs semmi simliség ebben .
cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom . Amugy a cégek meg mindig jobban járnak így is .[ Szerkesztve ]
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
mrviceguy
tag
Ugyanazt a tevékenységet végzed AAM-ben és ÁFA körösen - ha a vállalkozás is a te neveden van, akkor a NAV egy esetleges adóellenőrzés után öt évre visszamenőleg be fogja veled az AAM tevékenységed után fizettetni az ÁFA-t, felfüggeszti az AAM-edet és még meg is b@sz egy csinos összegre. Sőt, ha a posztodat elolvassák még egy költségvetési csalást is a nyakadba varrnak.
-
csendes tag
válasz mrviceguy #6771 üzenetére
Szerintem fentebb le írtam mindent . Ha nem
ertesz hozza miért kell beleszólni ?15 éve kerskedek , nem
ma kezdtem . Nagyon jól tudom mit csinálok .Azokkal foglalkozz akik folyamatosan számla nélkül kereskednek különböző területen . Ne azzal foglalkozz hogy én miért milyen számlát adok. Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés.
Egy EV vállalkozói formában alig fér bele pár szék . Nem
alkalmas drága termékeknél , sokkal jobb a székeknél a KFT .
Mivel nem szamlazunk családtagok között , egymásnak , nincs semmilyen kapcsolt vállakozási adóelkerülési forma .[ Szerkesztve ]
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
mrviceguy
tag
Az érvelési hibákat nem fogom méltatni, itt egy link, olvasgass: [link]
"cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom"
"Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés."
Nyilván nincs, a Tesco pénztárnál én is szoktam szólni a Marikának, hogy az áfát ne számolja már fel, mert hát ugye magánszemély vagyok.
No de mindegy is, mindenki úgy ügyeskedik, ahogy akar, csalhat az ember vámot, áfát, hiheti okosabbnak magát a NAV-nál (dunning-kruger után szabadon) - aztán egyszer úgyis jön a valóság, hidegen-keményen-szárazon. GLHF! -
csendes tag
válasz mrviceguy #6773 üzenetére
Az alanyi adómentes számla már tartalmazza az ÁFA-t az én termékeimnél.
Talan keverend a kettőt , én nem vagyok szolgáltatás .
mi a problémád ? Hol van itt áfacsalás ?
Szó sincs itt ÁFA nélküli előadásokról .
Fizetek rendesen , adózók rendesen .
Hidd el a nav szólni fog majd ha valami olyant lát a rendszerben ,mivel ha nem tudod minden egyes számla most már le kell jelenteni az adóhatóságnak. Nem kell 5 évet várni , már másnap látják ha valami nem stimmel .
szamlazok magánszemélynek AAM számlával és a cegnek afasan teljesen legális.
Inkabb azokkal foglalkozz akik számla nélküle hirdetnek évek óta.
Kötekedni jársz ide akkor inkább ne gyere fel és lépj tovább .
Ha nem jók az áraim akkor javasolom az árukeresőt onnan lehet vásárolni .Foglalkozz a székekkel erről szól ez a topic .
Nem is szóltam volna hozza ha nem erőltetittek
a számlákat .A termékekkel foglalkozzatok.
Szép napot .[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz mrviceguy #6773 üzenetére
Köszönöm a negatív hozzászólást ezzel
csak jót tettél nekem .
Többen is olvastak a mai nap folyamán , 2 ügyfél már hivott hogy jönnek megnézni a székeket és ki szeretnek próbálni őket .[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy kartámaszt honnan lehet/érdemes rendelni? lehetőleg hazai raktárról, jó lenne még ebben a hónapban megjönne.
nem mértem le a furatokat, de másik széken is nagyjából ugyanott vannak, ahogy látom (3 db furat) szóval elvileg szabványos
előre is köszönöm a tippeket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nekem nem a hátam, hanem a nyakam akar szétszakadni ülés után?
Van fejpárna, de sehogy sem kényelmes.
Hogyan kellene változtatnom az üléspozíción, hogy ne menjem szét a nyakam?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
180cm/110kg-hoz keresnék széket.
Jelenleg egy 10 éves IKEA Verner forgó székem van, ami anno talán 15 ezer forint volt. Kényelmesnek érzem, de már 2 éve napi 8-10 órát ülök itthon teljes HO-ra váltás miatt(szoftverfejlesztés) és beruháznék mondjuk 100 ezer forintig egy normális ülőalkalmatosságra.
Széles vállam és csípőm van, rokon valamilyen Racer gamer székét kipróbáltam, de nagyon kényelmetlen volt.Semper fi!
-
Ispy
veterán
Voltam most az ikeában, mert a feleségemnek keresünk széket, végigültem 70k-ig az összeset, de basszus, a herohoz képest mind sámlinak tűnik. Az azért dúrva, hogy 70k-ért ennyit kap az ember. Egyszerűen nincsen bennük anyag....végül ez az ikea gémer lett volna a legjobb neki (matchspel), de ez a piros benne elég mehhh, úgyhogy még keresünk.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
TechN7ne
nagyúr
Xxxlutz-ban voltam és kiprobáltam az összeset ,mennyire kényelmesek ,milyen az anyaguk ,stabilitásuk.
Én EZT vettem ,nagyon kényelmes és stabil ,tartja rendesen a gerincet ,van rajta kihizható lábtartó is és kiváló anyagból van ,messze leverte a 100-120k s székeket is.Igaz ,nálam közrejátszott ,hogy fehér/fekete és megy a butorokhoz is + nem unalmas sima fekete.
Online szerintem széket nem lehet venni ,de még ajánlatra sem ,el kell menni az ilyet megnézni ,kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hunork
veterán
Gamvis székekről mi a vélemény? Nem ismerem a márkát, de elég jól néznek ki, a hamarosan megjelenő ELITE 2.0 XL keltette fel a figyelmemet leginkább
-
Justabirb
csendes újonc
-
Alex18
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.