Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabulator

    tag

    válasz Janaboy #4665 üzenetére

    Sajnos nem vagyok nagy szakértője a székeknek, bár ahogy észrevettem sok helyen az eladók sem azok. Nem rég próbáltam ki egy hálós széket (Antares Scope), és utána egy szintén Antares széket (a nevét nem tudom), aminek nagy valószínűséggel hideg hab ülőpárnája volt, mert az jóval keményebb, ridegebb volt, mint a hálós.
    Azt kell, hogy mondjam, szerintem ránézésre, illetve az általad linkelt székek leírásában nem szereplő, ámbár fontos infók miatt nehéz az ajánlás. Ha megnézed, még az ülőlapok is különböző kialakításúak. Az egyik lehet kényelmes lesz neked, de a másik lehet hogy nagyon nem. Nekem a Scope-al egyetlen egy problémám volt, az pedig az, hogy az ülésmélység nem volt állítható, így elég mélyre kellett beülnöm a háttámlához. Emiatt túl messze ültem az asztaltól. Az ülésmélysége teljesen megegyezik a korábban használt Antares Pantegros LX székemével, csak a háttámla van hátrébb... Egyébként nagyon bejött a hálós kialakítás. Mind a háttámlánál, mind az ülőfelületnél.

    Véleményem szerint azzal kevésbé lősz mellé, hogy minél több paramétere állítható külön-külön, így kényelmesebbé, jobban testreszabhatóvá teszi a széket. Viszont úgy, hogy az ülőlapnál használt szivacsról semmi infó nincs... Nehéz megmondani, hogy jó lesz-e neked.

    Ez esetleg segíthet a szivacsok között eligazodni: From Foam Quality To Comfortability: Which Foam Is Most Comfy? (gamingchairshunter.com)

    "Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"

Új hozzászólás Aktív témák