Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM1

    aktív tag

    Sziasztok!
    Pár hete már olvasom a fórumot, én is home office-ba kényszerültem, és az eddig elfogadhatónak tűnő Jysk székemről hamar kiderült, hogy napi 10-12 órára már nem az igazi (egyébként is volt már gond a gyenge minőségű műbőr miatt, a csere is tervben volt, csak nem ilyen gyorsan).
    Sajnos túl sok típust nem tudtam kipróbálni (Jysk és praktiker van a közelben, még a drágább székek sem igazán voltak kényelmesek, tartósság szintén kérdéses a korábbi székeim alapján), végül némi emailezés és olvasgatás után office plaza-ból rendeltem egy Unique Hero-t (hálós háttámla, szövet ülőlapos verzió).
    Összehasonlítási alapnak a munkahelyi székeimet tudnám hozzá viszonyítani, ezek különböző Antares székek voltak (eredetileg Antares Lexington-t, vagy Wau 2 Fab-ot akartam rendelni, de egyik sem volt raktáron). Néhány napig még szokni kell, de eddig nekem hozza a benti székek kényelmét, mindemellett az említett székeknél is olcsóbb (90e vs 125/140).
    Első észrevételem, hogy magasabb embereknek (185+) nem biztos, hogy jó választás, maga a szék jóval kisebb, mint amire számítottam. Állítási lehetőség van bőven, de az ülőlap még max. állásban is kicsi lehet nekik.
    Néhány hét múlva írok még, ha már van több tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák