Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz E.Kaufmann #92 üzenetére
hozod is a példát mármint arra hogy miért van szükség arra amit csinálok.
a megállapításod önmagában simán csak nettó hülyeség. de szerintem a társadalomfilozófiai fejtegetésnek van dedikált topikja[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz Sidorovich #90 üzenetére
A világrend megbuktatásán kívül (...)
valakinek sajnos ezzel is foglalkoznia kell, és úgy látom a fórumon amúgy nem túl nagy a hajlandóság erre
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
ebbe nem akartam belemenni... ez a másik fele.
nem az gazdagodik aki a valódi értékeket megteremti. az meg hogy nem kockáztatnak és akkor is megkapják a fizetésüket ha a projekt befuccsol, pfffff... jó kis vadkapitalista tündérmese. nézd meg hogy mi történik a nagycégeknél ha szorul a hurok: még véletlenül sem a felsővezetők bónuszaiból vesznek vissza, hanem a valódi teljesítményt produkáló dolgozók fizetését csökkentik vagy építik le a létszámot.
ennyire ne legyünk már naiv hülyék, elnézést a szóért.[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
válasz Sidorovich #50 üzenetére
ha már így rákérdeztél, természetesen. az információ nem materiális dolog, ebből egyenesen következik hogy eként kezelni értelmezhetetlen.
aki meg ennek a rendszernek a dinamikájára alapozva akar megélni, az maximum a sajnálatomra tarthat igényt, hogy benyelték ezt az embertelen maszlagot, mert az empátiámat nem fogom rájuk pazarolni.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
ezt az egész per-copy licensz koncepciót nem vagyok hajlandó elismerni. adott egy konkrétan zéró erőforrással sokszorosítható eszköz (jelen esetben egy szoftver) és erre valaki rá akar állni hogy márpedig a zéró erőforrással sokszorosíthatóság útjába fog állni. én ezzel nem tudok azonosulni és nem fogsz tudni meggyőzni.
meglehetősen sok szabad és nyílt forráskódú szoftver van a piacon, én nagyjából csak ezeket használom, amit rendszeresen használok ésvagy pénzt csinálok belőle, azoknak a finanszírozási keretrendszereinek rendszeresen juttatok is pénzmagot, a jelképesnél lényegesen nagyobb összeget. ha már ott tartunk hogy az egzisztenciának jelen állás szerint ez az alapja, akkor játsszunk így, viszont aki erre alapoz és eképp próbálja definiálni a játékszabályokat, az se a létjogosultságának elismerését, se az együttműködésemet nem kapja meg. a probléma gyökerét én ott keresném hogy az egész társadalmi berendezkedés mindenkit próbál a vadkapitalista profitmaximalizáló működésmód felé tolni, aminek része az is hogy hagyjuk éhen halni azokat akik a közösségért tennének miközben hizlaljuk a mamutcégeket. én ez ellen foglalok állást.
a videojátékok speciel teljes mértékben hidegen hagynak, szóval nekem nincs lovam ebben a futamban, csak elvi álláspontom.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
nem fejlesztek nem open szoftvert. ahol ilyesmit várnak oda nem megyek dolgozni, ilyen egyszerű azért fejlesztek hogy a többiek átvegyék és használják.
az emulátorban önmagában meg semmi illegál nincs, akármennyire is visonganak a nagycégek.
az meg hogy a warez... hát... nem fogsz tudni meggyőzni róla hogy ez rossz dolog lenne, nem tudok együtt érezni a nagycégek profitéhségével. az hogy a zéró efforttal sokszorosítható szoftvert próbálják úgy eladni mint egy darabra legyártandó terméket, ez már a legelejétől fogva brainrot volt. a számítógépek elterjedésekor lett ez elb*szva hogy ezt a vadhajtást nem darálta be a társadalom abban a pillanatban amikor kihajtott. nyithatunk róla vitát de ez a véleményem megmásíthatatlan és az általam elfogadható szempontrendszeren belül kétlem hogy fel tudnál hozni olyan érvet ami ezt képes kikezdeni.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
fatpingvin
addikt
őszintén várom hogy mikor érik már be végre hogy ez a hatalmi eszközökkel fenntartott walled garden teljesen mínuszosba menjen át. az open projekteket így nem lehet lelőni.
teljesen hidegen hagynak ezek a videojátékok, csak azt akarom látni ahogy a nagycég lyukra fut és pofára esikA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest