- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz angliaimax #9600 üzenetére
Touch nem megy vele a Leap Motion meg csak SteamVR alatt megy ugy-ahogy a github-rol letolteto meghajtokkal.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-Solt-
veterán
Urak,
Arról van esetleg valakinek valami infója, hogy az Oculus miért nem értékesít világszerte? Gyakorlatilag ugyanazok az országok vannak mint 1 éve...
www.smart-bus.hu
-
kiskuplung
őstag
Ez nagyon király cuccnak néz ki : Logitech Bridge
-
s:zozo
aktív tag
Sziasztok!
Újra itt. Az érintetteknek egy régi problémára újfent köszönöm a segítséget és a tanácsokat.
#7452 hozzászólás.
Az Oculus support segített és megkaptam az ingyenes játékokat.
Kiskuplung írta a Duck Season játékhoz, hogy kb. 1 óra a játék idő. Ez igaz is ha csak egyszer játsszátok végig a játékot. Én kétszer könnyű és 1x közepes fokozaton lövöldöztem végig a progit és mind három alkalommal 3 különböző befejezést adott a játék. A játék szünetében a szobánál érdemes mindent megvizsgálni és a kazettákat csereberélni a VHS lejátszóban és a game konzolban is, nem nagy szám azt igaz, de hátha kaptok valami meglepit.
Pl. az egyik polcon van valami varázskönyv amely valami titkot is rejthet a hátoldalán.
Végigjátszottam az Arizona Sunshine gamet is nekem elsőre könnyű fokozaton 6 óra volt, most médium fokozaton kezdtem újra. Nekem tetszett és ajánlom mindenkinek aki szeretne túlélője lenni egy zombie apokalipszisnek. A játékban választható a teleport és a hagyományos irányítás is Felmerült a hagyományos kezelésnél, hogy sokan rosszul vagytok. Nálam sokat segít ilyenkor ha a fordulást minél gyorsabbra rakom és nem folyamatosan fordulok hanem fokozatonként.
The Vanishing of Ethan Carter-nél pl. mivel elég kevés interakció van a játékban, ha kéznél van vessétek be az egeres irányítást és rakjátok gyorsra a fordulást és fokozatonként forgolódjatok.
U. I.
A fórumot végig olvastam az eltűnésem alatt is.
Bye.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz kiskuplung #9593 üzenetére
Szia!
The Vanishing of Ethan Carter-ben ha új játékot kezdtek akkor normál és komfort irányítás közül lehet választani.
A normál full szabadságot ad. A komfort pedig a játék saját teleport lehetőségét teszi elérhetővé.. -
kiskuplung
őstag
Sega VR 1993-ban
s:zozo : köszi, tudom, csak annyira jó volt benne nézelődve császkálni, és utána annyira rossz volt az érzés, ami beütött, hogy még mindig érzem a gyomromban. Majd ha kifogytam az egyéb játékokból, akkor újra nekimegyek. Az Arizona amúgy nekem nagyon nem tetszett, az is majd max. ilyen 10 dolláros akcióban lesz megvéve, azóta már refundoltam.
[ Szerkesztve ]
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #9593 üzenetére
Az Allient VR es verzióban hol lehet kapni, vagy megszerezni ????
koszi valaszod(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz izomman1 #9540 üzenetére
Régire válaszolok mert kis szabi után most olvasok vissza:
Amikor tavaly ilyenkor annyira állítottad, hogy a Vive mennyivel jobb, nem tudtunk meggyőzni arról, hogy a Riftnek valamivel másabb-jobb a lencséje. Aerosmith is írta neked.
(#9567) Shodan: amazon.co.uk-ről rendelted végül?
(#9580) Chal: A kezelésekről tudnál adni némi visszajelzést? Segített valamit?
(#9603) kiskuplung: Keresem az állam!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
+ kiskuplung + Raymond + kpbendeguz + a többi rendszeres látogató:
Lehet, hogy nekünk kellene inkább megtanulnunk ignorálnunk egyes kérdéseket/hozzászólásokat és a tudatos nem válaszolással többre mehetnénk. Lehet, hogy több "Erre valaki?" típusú hsz lenne, de ha azokra sem jönne válasz talán megindulna valami a szürke sejtekben akár kereső vagy google használat terén.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
MODERÁTOR
Urak, jó lenne ha a topik témájánál maradnátok inkább, mintsem írásjeleken görcsöljetek, vagy amiatt támadjátok egymást, hogy egy-egy kérdés volt már. Senkinek sem kötelező semmire válaszolni, de ha valaki mégis elszánná magát erre, akkor az inkább egy hasznos posztot írjon, mint felesleges vitát indítson vele.
-
törölt tag
válasz Graphics #9597 üzenetére
Ez nagyban azon múlik, hogy milyen telefonhoz szeretnéd és hogy maga a telefon egyáltalán alkalmas-e VR-ra. Pl. ha nincs benne gyroscope, akkor a legtöbb VR alkalmazás nem fog vele futni.
Egyébként ha oktatásban gondolkozol vagy prezentációkban, kiállításon demózni, stb. akkor később érdemes lesz később kipróbálni az oculus go-t.
2018 elejére igérik, szerintem az lesz az ideális eszköz ilyen feladatokra.
Addig is a fő kérdés, hogy milyen alkalmazásokat akarsz használni. Lehet, hogy érdemes lenne egy használt Samsung S7-et + GreaVR-t beszerezni tesztelésre, fejlsztésre, mert az oculus go full kompatibilis lesz a GrearVR-ral. -
kiskuplung
őstag
válasz Dyingsoul #9618 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, és az Oculus Dash-sel kombinálva lassan elérnénk oda, hogy nem nagyon kell levenni a fejemről a headsetet
Kár, hogy ez a cucc szemmel láthatóan Vive-ra van kihegyezve..
-
aktív tag
válasz kiskuplung #9607 üzenetére
Nekem volt szerencsém kipróbálni pesten [ezt] az eszközt. (VFX-1)
A videóban 30 másodpercnél látható játékkal. (Descent)
Nagyon kezdetleges volt és nem tett rám nagy hatást.
Személy szerint kb. a 80-s évektől, (Tron) de a 90-s évektől tutira vártam. a Virtuális technikát.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Ahhoz nekem is volt szerencsem, de az mar 2004-2005 volt ha jol emlekszem, az akkori meloban hevert egy regrol es sikerul beloni. Nem valami kellemes elmeny, a felbontastol eltekinte a FoV kb. olyan mintha egy A5-os lapot tartanal magad elott karnyujtasnyira
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Azok az akkori probalkozasok kulonosen kiabranditoak voltak a Lawnmover Man utan amikor kijottek. Kivancsi leszek mi lesz jovo tavasszal a helyzet miutan a nagyerdemu megnezte a Ready Player One-t. Mivel mindenki mindent ingyen vagy kis penzert akar ezert megveszik a telefonos "VR"-t vagy a 3DoF Oculus One es HTC cuccokat aztan jon a kiabrandulas.
Szerk: igen, tudom hogy az eredeti eszkozok a linkelt videokbol a 90-es evek elejerol vannak, de en csak akkor probaltam rendesen amikor irtam ert talaltunk egyet a sok regi teszt cucc kozott
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Pontosan, én is voltam valami kiállításon, ahol a Dark Forces-zal demozták, szóval 1994 körül, de nem tudtam hozzáférni
Csak csorgattam a nyálam az akkoriban menő FMV játékokra : Rebel Assault -
aktív tag
válasz Raymond #9627 üzenetére
Ready Player One kapcsán szerintem is lesz pár félreértés és csalódás, de talán pozitív lökést ad a piacnak és az emberek megismerkednek a VR technikával.
kiskuplunk:
Csak csorgattam a nyálam az akkoriban menő FMV játékokra : Rebel AssaultNekem volt Sega Mega CD-m és 64 színű fmw mozik és játékok voltak rajta. Mai szemmel nézve ajjjaajjaaj
Ahogy mondod akkor viszont csorgattuk a nyálunkat a CD technikát látva.Kérdés a Fórum felé.
Ismeritek a New Retro Arcade Neon progranot?
Akit érdekel jelezze és írók róla egy kis ismertetőt.
STEAM-n megtalálható, csak vigyázni, mert ezért az árért csak a termet kapod meg fake használhatatlan Arcade gépekkel.
Oculus és VIVE támogatás van.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Raymond #9627 üzenetére
o nekem egyik baratom atjott hetvegen, VIVE van bent cegnel, annyira nem nagy szam, mondta.
beraktam a superhot VRbe. namost amikor konkretan oldalravetette magat a lovesek elol (egy hatalmas puffanassal a szonyegen), akkor igy megegyeztunk, hogy a jovo itt van.
a durva az, hogy onnantol, hogy megvan a 3x3meteres room scale, na onnantol meg egy szintet lep az egesz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #9630 üzenetére
Picit idegesit hogy csak 1.8 x 2.0 a jatekter, limitalo helyenkent. Ha sikerul az iroda atrendezese akkor atrakom majd az ev vege fele azt a bal oldalon talalhato polcot hatra: [link] Igy meglenne a 2.3 x 2.0 es azert az a 40-50cm pluszba eleg sokat tesz.
-
izomman1
senior tag
Megjelent a Samsung Odyssey és máris out of stock a microsoft oldalán..
De mit tudhat? Semmi teszt egyenlőre..[link]Fél év múlva remélem Európába is kapható lesz és akkorra talán a szottver is kiforrja magát mit tud.. Megy e Revive al Steam VR al elfogadhatóan vagy nem és jobb e mint a jelenlegi Rift vagy nem..
-
tobias88888
őstag
Valaki rendelt vr covert oculushoz? Ebben a videóban azt mondja hogy vékony és vastag párnával jön, de nekem csak a vékony volt a dobozban. (Amazon.co.uk-ról)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tobias88888 #9634 üzenetére
basicban csak vekony van.
-
törölt tag
válasz tobias88888 #9634 üzenetére
Nekem van vékony és vastag is (pro set), de csak a vékonyat használom.
A szövetet nem tartja semmi az orrnál, de az nekem jól is jött, mert úgy ki tudom huzogatni a gyűrődéseket, miután felvettem a hmd-t. Elsőre fura, de ha huzamosabb ideig rajtad van, akkor már érződik az előnye.
Amúgy ha csak kis ideig van rajtam a hmd, akkor nem rakom fel a huzatot.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tobias88888 #9636 üzenetére
igazitsd meg ha felrakod. picit igazgatni kell, viszont nem sul az ember fejere a HMD superhot kozben sem.
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #9636 üzenetére
De most akkor végülis bejött a cucc, ajánlanád?
-
Raymond
félisten
Humble Bundle:
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ha az asettoban nem voltal rosszul (pl a nordschleifen) akkor a Dirt Rally is oke lesz.
mondjuk en eddig ugy istenigazabol rosszul Riftben csak a Gorn alatt voltam (kieg: a joyos locomotion garantalt rosszullet), meg parszor liftezett a gyomrom Luckys tale alatt.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #9639 üzenetére
Egyelőre nem, de nekem az alap is kényelmes volt és még nem próbáltam huzamosabb ideig. Majd kipróbálom az Akrtika.1-el, ott úgy is ugrálgatni kell.
Dirt Rally-ban ha rosszul vagy kapcsold be a horizont fixálását (azt hiszem az a neve)
USB problémáim vannak, már vagy 10 slot kellene ami nem is lenne gond, ha működne normálisan az USB 3.0-ás 4es csatlakozó. Én még egy ilyent vettem több mint 6ezerért, tehát egyáltalán nem olcsó.
USB3.0 4x Approx APPPCIE4P
Valamiért kizárólag a hmd usb csatlakozója működik vele, semmi más nem, még az egér sem. Ötlet esetleg valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #9645 üzenetére
Tudom, hogy láma kérdés, de kötöttél rá tápot? (azért gondolom, mert még az egér se megy, ahogy írod)
Amúgy az Oculus rohadt allergiás az USB kontrollerre, én is feleslegesen vettem elsőre egy hasonló kártyát (DeLock-ot).Meg Márton is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kiskuplung #9646 üzenetére
Gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy csak a Fresco Logic FL1100EX chipsettel garantált, hogy nem lesz vele gond, a többi lutri.
Elsőnek én is egy ebayes olcsóbb usb kártyát rendeltem, külsőre teljesen megegyezett az inateck kártyával (slotok elrendezése, nyák színe, formája, stb.), majd sikerült egy nagyobb felbontású képet találnom róla a neten és kiderült, hogy via chipset van rajta, amiről már írták rediten, hogy nem működik.
Szerencsére még vissza tudtam mondani a rendelést és inkább benyeltem az inateck kártya extra árát. Nincsenek is usb gondjaim. -
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #9645 üzenetére
Érdekes, mert például a fanatec szoftvere érzékeli a pedált, de el crashel ha be akarom állítani.
Amúgy én még direkt egy sok usb slotos alaplapot vettem, de már az sem elég. Alapban ott az egér és a külső vinyó. Aztán ehhez jön az Oculus 3-al. A szimezéshez meg ott a pedál, a kormány, a váltó, a buttonbox és a vezetéknélküli billentyűzet touch-al. Még szerencse hogy a billentyűzet nem USB-s
Inkább átteszem az szimes, nem sok sávszélt elhasználó cuccokat egy aktív usb elosztóra, hátha...
Persze, rajta van a táp, Oculus hmd arról megy, de csak az...
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz #54625216 #9647 üzenetére
Feláras az Inateck? Itt most 5500 a 4es USB 3.0ás bővítő. Én ennél drágábban vettem itthon a kártyámat:
https://www.amazon.de/gp/product/B00JEVLCZI/ref=s9_dcacsd_dcoop_bw_c_x_3_w
Ezt akkor érdemes lenne megvenni vagy inateck-ben is vannak különböző chipsettel rendelkezők? Túrom a netet, de nem találok chipsetről infót... (viszont van ilyen az oldalon hogy Wireless Type 2.4 GHz Radio Frequency )
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz tobias88888 #9648 üzenetére
"Inkább átteszem az szimes, nem sok sávszélt elhasználó cuccokat egy aktív usb elosztóra, hátha..."
Ott a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest