-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ha minden jol megy a heten egyik baratommal kiprobalunk harom szenzort, hogy mennyit segit (o is vett egy riftet)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
s:zozo
aktív tag
válasz kiskuplung #10546 üzenetére
Azt megértem, hogy nem tudtok rá válaszolni, mert nincs összehasonlítási alap, de nem mindig alkalmas az a lehetőség amelyet le írtál.
Lehetséges ok pl. Decemberben mivel más kiadásaim is vannak csak kb. 9 ezer forintom marad játékot venni.
A refund lehetőség nagyon jó, de csak akkor ha újfent a STEAM-n akarom elkölteni a pénzemet az adott hónapban. Az oculus store-ban megvehető az Artica.1 játék és ebben az estben, ha rosszul választok elsőre és nem tetszik az adott játék. Bukom a másodikat. Ezért bátorkodtam kérdezni.
Nem mindenki hülye és béna és nem minden kérdés, kérés felesleges.
Természetesen ha nincs válasz megoldom youtube beszámolók nézegetésével és onnan próbálok informálódni, hogy melyik játék megfelelőbb nekem.[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz s:zozo #10545 üzenetére
Szia!
Igen jó játék én toltam az egyik legjobb VR FPS... Payday 2 VR is etalon a Doom VFR is valamilyen formában illetve ott van még a kihagyhatatlan örökzöld Onward... ( gyakorlatilag megunhatatlan a multi miatt)
Valamint a Doom 3 at is ajánlom VR os opcióba az is kiemelkedő bár előbbiektől valamivel gyengébb színvonal .. (nem sokkal csak régebbi textúrázott grafika)[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
válasz tobias88888 #10555 üzenetére
Vhonnan csak begyuruzik elobb-utobb....
-
fulton
addikt
válasz aerosmith #10335 üzenetére
Onward: közben kiderült fel tudnak éleszteni, tapasztaltam
Nagyon filinges a játék multiban, cska sokat kell várni ha kiesel.Hát, félelmetes ez a VR- játszok valakivel akivel közben beszélgetek, én Hungary ő meg Scotland stb..kár hogy nem tudok jól angolul. Jól el lehetne beszélgetni külföldiekkel pl pingpong játék alatt. (nekem az most a favorit, na meg a onward is bejövős) Artikát elő sem vettem azóta pl..
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz s:zozo #10553 üzenetére
Kicsit úgy tűnik, mintha megsértődtél volna, pedig semmit bántó nem volt abban, amit írtam.
Ezt ki tudnád fejteni?
"A refund lehetőség nagyon jó, de csak akkor ha újfent a STEAM-n akarom elkölteni a pénzemet az adott hónapban. Az oculus store-ban megvehető az Artica.1 játék és ebben az estben, ha rosszul választok elsőre és nem tetszik az adott játék. Bukom a másodikat."
Miért kellene újra Steamen elköltened? Beikszeled a refundnál, hogy küldjék vissza a számládra a lóvét, és kész.
Oculus Store-nál ugyanez a menet. Rányomsz a refundra, és kb 3 nap múlva megjön a zseton.
Tényleg nem értem, mi a probléma.
-
aktív tag
válasz kiskuplung #10559 üzenetére
Nem sértődtem meg, abban az esetben sokkal bunkóbb vagyok
A bankom 30 napig zárolja az összeget.
Tudom, volt már STEAM refund kérésem nem is egyszer.
A refund opciónál én a STEAM-s számlát szoktam kérni. -
kiskuplung
őstag
válasz s:zozo #10560 üzenetére
Ah, értem. Hát igen, ez így elég kellemetlen.
De ha jól értem, akkor most a Dead Effect és az Arktika1 közt vacillálsz? Mert ez esetben az Arktika-ról biztosan tudom állítani, hogy minden centet megér.
Azzal, amit izomman írt, csak óvatosan, mert szerintem nála be van lőve a roomscale. Enélkül a Payday2 VR bűn rossz, én is ezért nem játszom vele.
Ha majd azt látom a changelogban hogy megoldották hogy lehessen a kontrollerrel forogni, és a teleport is úgy működik majd, mint a Robo Recallban (kattintás nélkül), akkor elkezdem majd nyomni. Dehát, ezért béta, majd kiforrja magát.
-
izomman1
senior tag
válasz s:zozo #10557 üzenetére
Oculus on és Vive on is próbáltam a játékot mind a kettőn tökéletesen megy.. hagyományos free locomotion al tudsz közlekedni (hagyományos fps mód) úgy is a jó, de van benne teleportálási lehetőség is ..Bár ez egy kicsit szerintem vissza maradottabb , mert egy lézer nyaláb van csak amivel teleportálsz, de jól funkcionál .. (én nem hazsnáltam)
Gyakorlatilag kötött pályás FPS re kell számítani úgy ahogy az asztali verziónál fegyvert vagy lőszert felveszel és kész.. egy két mini játék is van benne ajtók nyitásánál kártyák felvétele és kész .. (Bár a felvétel nem valami kifonomult módon van megoldva csak rákattintasz és kész mint a Doom FVR -ben) Minden esetre a grafika ott van a toppon ami szerintem egy VR játékba fontos mert jó közelről nézed a képernyőt.. 😉 történet se nagy durranás nézz gameplay videót neten a VR vagy sima asztali verzióról.. (Asztali szerintem dettó ugyanaz arról még teszt is lehet )
kb 6 óra játékidő lehet benne ami jónak számít mivel a Doom VFR -ben csak 2-3 óra van.. Bár ott a szörnyek mozgása és a grafika a lassított felvétel nagyot dob az élményen.. -
aerosmith
őstag
válasz kiskuplung #10561 üzenetére
+1 Arktikára
-
Raymond
félisten
válasz s:zozo #10560 üzenetére
A Dead Effect 2 es mas ismertebb/legendas VR jateknal es ertekeleseinel azt is kell nezni mikori a jatek es az ertelekelesek. Vannak most mar lassan 2 eves jatekok amik ugyan a megjelenskor a toppon voltak es az ertekelesek ezt mutatjak is, de azota mar kijott par ujabb VR jatek es egy 5/5 ertekeles zomeben 2016 elejerol nem igazan mondja meg milyen helyen van a mostani konkurenciahoz kepest es hogy mennyit erdemes meg kiadni ra.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
izomman1
senior tag
Illetve meg kell hogy mondjam az Oculusban meglehetősen pozitívan csalódtam.. Lehet nem is fogok már Samsung Odyssey -t venni.. (Mert nem akkora előre lépés sőt kontroller követésben formában visszalépés)
Mivel a screen doort az oculus hibrid lencséjének köszönhetően igazán csak akkor látod ha ráfókuszálsz.. Sajnos a Vive esetén bár tisztább képet ad , de a pixeleket sokkal jobban észre is veszed..
Viszont nekem a lencse által kissé felturbózott térhatás és a pixelek kissé leredukálása egész jó élményt nyújt.. Sajnos a Vive esetén ha nincs bekapcsolva a suparsampling kifejezetten erősen pixeles képet eredményez ami nálam kiverte a biztosítékot és játszhatatlan volt a játék . Oculus esetén ha nincs supersampling beállítva – mert nem minden játékba lehetséges- akkor is „játszható” a grafika és nem veri ki a szemed a pixel .. (átlósan csak egyik vonalba látod a pixel határát a Vive esetében viszont minden irányból)
Ha jól tudom a Samsungnak is hasonló lencséje lehet mint a Vive nak ez a fresh lens ami bár kisebb good ray-s eredményez ( mint a Riftben) de engem a good ray annyira nem is zavar.. Igaz hogy kisebb az FOV is benne , de a kép amit legalább látok nem „annyira” pixeles legalább is hatásra amit a hibrid lencse eredményez..
Egy szó mint száz a Samsung mivel hasonló lencsét használ mint a Vive a pixeleket máshogy látod , mint mondjuk az Oculusba.. jobban látod bár kissebek.. De ez így megint nem annyira jó megoldás mint a Riftnél.. ( Érthetetlen miért nem vették át a Rift lencséjét szerintem tökéletesebb- bár ez lopásnak minősült volna) Szóval marad nálam a Rift egy jó darabig szerintem hacsak nem jön később majd a Rift 2.0 valamikor 2018 év végén vagy 2019 be? …
viszont a követés sajnos 2 szenzorral azért eléggé fokhíjas (Vive hoz képest) , de még így is room scale be játszható marad 2 szenzorral is . (1-2 plusz szenzort ha végre tudok venni veszek majd normális áron, mert 3 bankkártyával próbáltam az Oculus oldalán az Unicreditet elfogadta vissza is igazolták és se szó se beszéd törölték a rendelést később! kérdeztem firtattam 3-4 napig minden nap miért törölték csinálják vissza ( német kiszállítási címmel német rokon nevére ment volna az én bankkártyámmal) leírtam mi a szitu , de nem adtak semmi magyarázatot rá .. aztán meg még az Unicredit bankkártyám is letiltották utána már azzal se tudtam újra berendelni.. Vicc.. ( Paypal al szintén próbáltam azzal se ment..) Gondolom mivel nem azonos a kiszállítási címen a név és a bankkártyán a név ezért nem engedték, de vicc kategória.. Azóta is töprengek hogy a fenébe rendeljek be szenzort a német rokonomhoz… ☹ (az ő paypal ját is vissza dobta a rendszer)[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz proci985 #10566 üzenetére
Usa.. igaz is.. Ha ráteszem az 27 % os áfát akkor is csak egy 20 e ft- ra jön ki. (60 dolcsi az árfolyam is csak 264 ft kb..). Amazon.com on be is rendelhető… köszi a tippet.. 😊
Elegendő szerintetek 1 szenzort vagy érdemes egyből 2 re menni, hogy meglegyen a maximális térkövetés?Csak egy 2,6 m x 3 M es területet szeretnék hibátlanul lekövetni..
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz proci985 #10568 üzenetére
Ha megírnád milyen különbséget tapasztalsz a 3 és a 4 szenzoros felállás között egy hasonló szoba nagyságban (2,6x 3 m körüli vagy esetleg valamivel nagyobb szobára vonatkozólag) azt nagyon megköszönném!
Kis helyesbítés sajnos 28-29 e ft ra jön ki az amazon.com ról (adóval elvileg) , mert Magyarországra 25 dollárért hoznak ki egy szenzort ... így már más a leányzó fekvése ... :-([ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz izomman1 #10567 üzenetére
3x3m-ig a 3 szenzornak elégnek kellene lennie, szerintem kezd azzal és ha már minden működik, de még nem vagy 100%-ig elégedett a trackingel, akkor vegyél hozzá 4. szenzort.
A beszerzés már más kérdés, mert ha külföldi rokon szívességből hazahozza és nem akarod kétszer ugrasztani, akkor esetleg érdemes eleve kettőt rendelni, mert ha az egyik felesleges, akkor is el tudod itthon adni. Amazonról viszont nem akkora macera még egyet rendelni.Amúgy USA-ból csak akkor megy rá az ÁFA, ha levámolják. Ha nem DHL, UPS vagy egyéb csomagküldő hozza, hanem a sima posta, akkor 60USD tételnél van rá esély, hogy átcsúszik a vámon. A csomagküldők viszont mindig vámolnak, mert a vámkezelésért és a tárolásért még külön lehúzhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
Valaki tud egy linket egy leírást adni, hogy hogyan lehet az Alien Isolation-t beüzemelni a Riftre?
Nagyon kipróbálnám és az kimaradt.. xbox one kontrollerrel állva könnyen forogva minden irányba szerintem nem is lesz behányós élmény.. ( a hányást főleg nálam az okozza, hogy ha az egérrel abnormális módon húzom jobbra balra a képernyőt és nem a fejemmel akkor kezd hányingerem lenni..) -
aktív tag
válasz izomman1 #10571 üzenetére
Szia!
Itt tudod letölteni és lentebb írják a másolás menetét és helyét is
0.4.0 verzió a legfrissebb, ha gondod van vele akkor válaszd az egyel régebbit.
Jobban birizgálja fantáziámat az Artica.1, de törpölök rajta. Szerencsére van időm eldönteni. -
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kérdéssel fordulok felétek, hogy az oculus szenzorát hogy tudom szétszedni? Mármint a kis rudat? Felakarom fogatni a falra, és ahhoz nem kell a talpa nekem. Tekerős vagy pattintós?
-
Davidgta
csendes tag
Köszi! Sikerült. Törés nélkül
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon új vagyok a VR-rel és nem értem, hogy mi a különbség a két csomag között: [link] és [link].
Írtam az iponnak és annyi volt a válasz, az egyik a klasszikus csomag, a másik Touch kontrollerrel érkezik. Az olcsóbb érkezik touch-csal? A másikhoz xbox controller is van. A kettő között pedig 80 ezer forint. Segítenétek, hogy mi a különbség? Megéri a drágább? -
őstag
-
fgeth
csendes tag
Nagyon jó, maradok az olcsóbbnál. Köszönöm a segítségeteket!
-
sz_abika
addikt
válasz Németh Péter #10585 üzenetére
Mit nem adnék ha xbox controllerrel vehetnék Touch árban. 0 hely van a lakásban, nekem a Touch+extra sensor csak kidobott pénz.
PSN: xszabikax
-
őstag
-
törölt tag
Tomb Raider megkapta a vr támogatást,tud valaki valamit róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest