-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Ubuntu 15.04-et nem tudom frissíteni! A jól bevált frissítéskezelővel nem engedi...
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Linux mint 18 xfce - HDMI-vel projektorra kapcsolva csak úgy működik, hogy vagy csak a projektoron van kép, vagy a laptopon. Valamint a hangot mindig át kell állítani manuálisan HDMI hangra.... nem kapcsol át automatikusan... Valami okosság? -
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Régi bajomra keresek megoldást. Iskola, elektronikus napló. Egy bat file-ból elérhető a rendszer, ami nyilván win alapú.
Kérdésem, linux alatt (Ubuntu, mint) hogyan lehetne futtatni?
Ez a win-es bat file tartalma:@echo off
net use z: /delete /yes
net use z: \\192.168.1.10\dina_naplo$ /user:tanarok Sulixxxx
z:dina.exe
net use z: /delete /yes
@echo onKöszönöm.
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne, bízom benne nem lesz bonyolult. Adott egy win7-es gép, rajta egy multis nyomtatóval. A routeren keresztül kábellel kapcsolódik a modemhez. Másik helyiségben adott egy Lubuntu 15.10-es, wifivel csatlakozik a hálózatra. A linuxos gépen szeretném elérni a multis nyomtatót, de már ott megakadtam, hogy a workgroup-nál jelszót kér. Pedig nincsen. A nyomtatómegosztást a win7-es gépen rendben megcsináltam. Várom segítő hozzászólásaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest