Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbáltam, deee. Beraktam az install cd-t amit elvileg a hivatalos honlapról töltöttem le.
A booting (vagy lehet picit más néven futott, de a lényeg h bootolni akart) résznél megállt mindig és nem ment tovább.
Egyébként nem tudom, de olyan hatása volt, mintha cd-ről akarna rendszert tölteni, nem pedig telepíteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Lexus, Toyota topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként nem tudom, de olyan hatása volt, mintha cd-ről akarna rendszert tölteni, nem pedig telepíteni.