-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Én jobban szeretem a titkosítási kulcsaimat és a diszkek luks2 header-jeit ezeken tudni, ha pedig ki van kapcsolva a gép, a nyakamban, zsebemben, pénztárcámban. Természetesen az usb is titkosan, csak jelszóval nyílik, de ha kinyílt, utána automatikusan nyitja az összes diszket tovább a header-ök, key fájlok segítségével. (Ezekről van backup-om felhőben is veracrypt konténerben, meg emailben is magamnak elküldve, nem gémél).
Arra nincs igényem, hogy távolról is újraindítható legyen, bár van csilivili router-em és dinamikus dns és WOL, ez most nem kell.
Ez egy desktop gép, amolyan szerver is, home lab, nevezzük akárminek, nem egy dedikált 7/24-es klasszikus szerver (de gyakran van bekapcsolva napokat. Nem mindig, de gyakran). És az egész eddigi IT-s életem rajta kb. (Cold backup van kettő is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest