- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly #26070 üzenetére
Én is észrevettem, hogy a Firefox kezd hulladék lenni. Folyamatosan kerültek elő hibák az elmúlt évben, amiket csak nagy sokára javítottak, ha egyáltalán megtették. Régen azért stabilabb életérzés volt. FF nálam olyan 1GB-ot eszik cirka 1000 nyitott tabbal. Nem igazán érzem át, hogy kevés lenne a RAM vagy CPU neki. Inkább az zavar, hogy 5 percenként szétcsúszik benne a flash játék, amivel tolom. Már váltottam flash-el MSIE-re, az csak összeomlik fél óránként, de legalább úgy működik rajta a cucc, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest