Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #98892 üzenetére
szövegértés sem ment, mert nem lélegeztető gépet "ajánlottam" hanem oxigén terépiát ... és még ezt ki is hangsúlyoztam, hogy nem szeretném ha komoly baja esen az illetőnek...
#lacafaca: nem vagyok egyáltalán befeszülve csak van itt 2-3-4 ember aki abba a kategóriába esik amiért már laposföldhívő díjat osztogatnak... akinek nem inge nem veszi magára...
#Wn2tl: szerintem nem írtam, hogy India annyira parább jelenleg, mint itthon csak azt írtam, hogy pár hét és látni fogjuk ott hogy alakulnak a dolgok a hazai lakosszámot nézve cirka napi 2500 fertőzött szint amit látunk, de nem tudni, hogy ott a tesztekkel halálozásokkal kapcsolatos statisztikák mennyire validak. Ezért kell figyelni azokat az országokat ahol jól áll az oltottság és jól áll a tesztelés is (Anglia, Izrael)#HellGreg: itthon 1,5m ember van túl két oltáson... A Sinopharmnak 5 hét kell azaz a második oltás + 2 hét... ez alapján ha feltételezzük a többi oltásnak elég az 1. oltás a Sinonak nem akkor is mag 2-2,5 millió ember védett jelenleg részben 1,5 millió közel egészben. ez a baj ezért kellett volna várni kicsit nem sokat kicsit
De ki fog derülni mi lesz itt 3-4 hét múlva és kiderülhet, hogy tökéletes döntés volt, mert ennek is van esélye...
Fontos: publikus lett amit nekem tegnap orvos ismerősöm mondott (bár kért ne terjesszem) ami alapján minden vakcina véd... Nincs jelentős különbség... Pfízer adatait rontja, hogy nagyon idősek és betegek kapták főként.
Amúgy a Pfizet és a Sinopharm oltást felvevők között 8 évvel több az átlag életkora a Sinopharmmal oltottaknál... Ennyi megjegyzés még az adatokhoz. De ez se jelent sokat, mert a Pfizer átlag életkorába belenyúlt a tanárok, orvosok, egészségügyi dolgozók oltásai
[link]
Itt a cikkben említik a szerb adatokat is ott se kiugróan teljesít máshogy a Sinopharm, sőt ha azt nézzük ott több idő kell az immunitáshoz igen jó eredmény, hogy a többi vakcinával hasonló adatokat tud hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest