Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A 11-es szorzóval magasabb lesz a memória osztó, ezáltal alacsonyabb órajelen jár a memó. Bár ahogy látom már vissza is osztottad. Szóval a nagyobb proci szorzóval alacsonyabb alapórajellel lehet elérni ugyanazt a proci teljesítményt, ami szintén memórajel csökkenést eredményez.
Találd meg a proci és memó összhangját. Itt egy kis segítség a memória órajelének kiszámításához. A táblából leolvasott számmal kell elosztanod a proci órajelét.
-
VR6-Fan
veterán
én semmit nem kérdeztem szerintem
az F felsorolást az összes Windsora értetem(F1 nem is nagyon volt forgalomba, úgy is belefog kötni ebbe valaki..)
és ott a vesszú majd + helyet 3-at akartam írni. és után példáztam egy 3800-assal
az E sorozat tudtommal 45W-s, tudnál linkelni egy 35W-s szériát? lehet hogy jött már azóta miuota keresgéltem, újabb...
-
AtHoS
nagyúr
Időközben VaniliásRönk felhívta a figyelmem, hogy van már egy újabb verzió ebből:
Tuning dióhéjban, konyhanyelven!A lehetőségekhez mérten inkább ezt linkeld a későbbiekben
-
VR6-Fan
veterán
kérlek szépen Windsorból létezik
F1)/F2/F3, az F+-asoknak van általában elég jó tuning potenciáljuk(pl 3800+ 1,3V stabil 3300MHz..)
Brisbane létezik G1 és G2, elvelig a G2-esek jobban húzhatók, de az régebbi G1-esek se rosszak.
BR mag csak 45/65W fogyasztással jött ki.
Wind meg 65/89/125W.caput?
-
szab.tam
nagyúr
nekem pont most csinálgatja az újraindulást, és dvd írási hibákat. nálam egy spéci hiba lehet: az nf3 sata és idevezélő gyengesége. el kezdtem cserélgetni a 4 ata eszközt, és úgy néz ki van egy variáció, ahol nem jönnek elő tünetek. de valóban elsőként meme probléma, vagy egyszerűen nem kap egy adott pillanatban a rendszer elég áramot.
mekkora, és milyen tápod van?
de ezek a restart dolgok a legmisztikusabbak, (legbillgécesebbek), és sokszor a legnehezebb megtalálni az okát. egy haverom már az egész gépét lecserélte e-miatt... meg némi megmagyarázhatatlan fagyás miatt. (és kiderült, egy tört verziójú tdu volt a ludas. vett egy legált...) -
oz82
senior tag
Lehet.
Most vettem észre ha visszaveszem a szorzót 10x-re nem megy a C&Q! Nem hajlanó Idleban visszavenni a szorzót csak 11x-nél!!!
Most 10x260-on megy, 1,45v-on. 50sec ig bírja az orthos. Alapórajelen nincs gáz.Én inkább a memóriákat szeretném kihajtani. A proci csak másodlagos. Elvileg olyan 460-ig biztosan elmennek. Próbálom ott tartani öket. Aztán hozzáigazítom a processzor órajelet, Ez szórztól függően 2500-2700..valameddig. A 2700mhz körüli érték teccik a memóriáknak.
A proci 1.4V-al vígan elvan. Nem fagy ki. Az Orthos meg le van sz@rva.Úgyse szoktam napokig használni a gépet, max 2-3 óra game, néha DVD konvertálás, de az is megvan max 2 óra után.
+mondjuk mi értelme van 100%-on hajtani hosszú órákig egy processzort? Valljuk be ilyen eset elég ritka, hogy egy program így használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest