Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
+1 Szerintem erre is van igény.
Nekem például egy WS Xeon proci mellé kellett egy VGA, mivel nincs benne IGP. Tápcsati nélküli nagyon ótvar régi Quadro volt benne, azt kukáztam. Új Quadro drága lenne most, kapott egy szintén tápcsati nélküli Sapphire RX 6400 kártyát. Szóval én üdvözlöm a belépő kártyákat, jöhetnek. Szerintem a HTPC közösség is örül neki, bár oda vannak APU-k is. Nem mellesleg a munkagépen toltam hétvégén kikapcsolódásképpen egy kis Left 4 Dead játékot. 4K videókat is szoktam rajta nézni. Gondolkodtam Intel ARC kártyán is, de még kell csiszolni őket, mert fogyasztásban nem remekelnek annyira szerintem." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen. Meg valami igényesebb hűtéssel szerelt motyó is jöhetne (itt egyelőre a Palit KalmX a nyerő).
Egy jóféle, apróról korrekt áron kifogott, 6 GB-os RTX 3050 és egy Ryzen 5 7600X (+normális Mini-ITX lap + 32 GB G.Skill valami) egy újabb 5 évre letudná a csecse gép témakört.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest