-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxi
aktív tag
Sziasztok! Beálltam a vista táborba.-A bemutatkozás nem túl fényes.(de ez csak a kezdet )[8145]
[ Szerkesztve ]
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
válasz TomBoy1986 #3369 üzenetére
Nekifutok mégegyszer(kezdeti nehézségek)Köszi a tanácsokat.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
-
taxi
aktív tag
Ne aggódj,én is bénázok tegnap óta.Talán most harmadszorra sikerül rendes screenshotot csinálnom,és nem hiányzik róla semmi.7216
[ Szerkesztve ]
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Szerintetek ha a dreamscene-t kikapcsolnám,több pontot kapnék?Mert most meg azt felejtettem el
sgteam:ha feltöltötted valahová a képet,jelöldki a linket,az üzenetírás panelen nyomd meg a "Link"gombot,és úgy ahogy van illeszd be.
[ Szerkesztve ]
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
válasz TomBoy1986 #3401 üzenetére
Pedíg pont eléd kerültem volna 7216-al.Most kezdhetem gyilkolni a procimat.
Lehet hogy mostmár tényleg el kell mennem subaruwrc kollegához fényesíteniHakuna matata
-
taxi
aktív tag
Holnap(ill.ma)géptakarítás,újrapasztázás,cpu gyilkolászás.A cél:3600Mhz,és legalább 8100 pont-Apropó.Ismeri valaki ezt a TTG-S104 Silver Grease pasztát?
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Na megvolt az újrapasztázás és a tuning,de a kitűzött célt nem sikerült elérni(8100pont)-CPU már nem a régi,mert nem megy már 3900MHz-en,csak 3700-on.Így a pont csak7512lett.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Milyen gyakran frissül a lista?
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Úgy látom ez az enyhe idő nem kedvez a tuningnak,és a topiknak.-Mindenki elment kirándulni?
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Szerintetek kb. mennyit jelentene pontszámban,ha még kipréselnék a procimból 200MHz-t?[link]
[ Szerkesztve ]
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Én megpróbálok itt bekerülni az első tízbe,de mostmár megvárom a frissítést,hogy lássam mennyi pont kéne hozzá.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Esküszöm elmegyek egy számtech boltba dolgozni
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Kb. mikor volt frissítve a lista?Csak hogy nagyjából tudjam hogy meddíg kell visszanéznem az eredményeket.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Brumi téli álmot alszik
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Akkor várunk türelmesen az új tuning eredményekkel.(folyékony nitrogén bekészítve)Majd ha Brumi előkerül,újból visszajövünk.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Egy amatőr kérdés:Hol lehet látni a screenshoton,hogy engedélyezve van e a physx?
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- HP AMD Radeon RX550X 4GB GDDR5 / HDMI 2.0b + DP 1.4
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest