Új hozzászólás Aktív témák
-
rion85
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé szótlan a topic, de egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a CATIA verzió a V5-ből ami ha online van a gép, nem telefonál haza mint azt teszik az újabb verziók?
Kellene gyakorolnom egy kicsit, aztán próbaverzió híjján ez lehetetlen kb...
Előre is köszi ha válaszoltok
-
Hali
Azt nem tudja valaki, hogy furatot tartalmazó keresztmetszetre, hogyan lehet másodrendű nyomatékokat számolni?
Próbáltam a 2D Inertia paranccsal, de ott nem tudom egyben kijelölni a keresztmetszetet ugye a furat miatt. -
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
magyar fórumot nem igazán találni CATIA-hoz, így gondoltam nyitok neki egy új témát, hátha beindul.
Egyszerü vagy bonyolult kérdésekkel, beállításokkal, makróprogramozással vagy bármi egyébbel kapcsolatban nyugodtan írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest