Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Sickboy25 #8477 üzenetére

    Hát, ezek különösebben pedig nem szoktak csak úgy megjelenni egyesével. Szerintem könnyen elképzelhető, hogy eddig is ott volt, csak nem vetted észre. Ha meghibásodás van, akkor az többnyire egész oszlopokat szokott érinteni a plazmánál és nem egy-egy különálló pixelt. Ha nem zavaró, akkor ne foglalkozz vele!

    Amúgy nálam is így volt a Dell monitoromnál: már vagy egy hete megvolt, mikor fölfedeztem rajta egy darab sub-pixel hibát, ami csak a szürke egy bizonyos árnyalatánál jelentkezik, semmilyen más színnél nem, pedig tesztprogrammal átnéztem tüzetesen a panelt még az üzletben, ahol vettem, mégsem vettem észre, pedig biztos, hogy már akkor is ott volt. Pedig a srác mondta is a boltban, hogy tuti, hogy van, mert még nem látott olyan Dell monitort (akármilyen kiválóak is), amiben ne lett volna legalább egy sub-pixel hiba és még röhögtem is, hogy milyen szerencsém van, mert akkor én vagyok a kivétel. Hát nem, igaza volt a srácnak. De nem zavar, mert most is úgy kéne megfelelő színt kevernem a monitorra és 5 cm-ről sasolni, hogy megtaláljam egyáltalán.

    Plazmán nagyon ritka az ilyen jellegű hiba és nem hinném, hogy csak úgy előjönne, itt inkább az a jellemző, hogy folyamatosan veszít a panel az erejéből és szép lassan kimúlik. Szóval szerintem ott volt az kezdettől.

    Get Moded!

Aktív témák