Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz gh9 #7623 üzenetére

    "Meglehet, de ekkor relatíve keveset bukott. Másfelől, ez a jelenlegi konfigja, amit már jópár éve elégedetten használ (értsd az utóbbi években is, mikor pedig már létezett alternatíva)."

    Hát, szerintem pont akkor bukik az ember a legnagyobbat, ha megvesz most egy CRT-t 50 eFt-ért és jövőre kidobja (odaadja ingyen rokonnak), és akkor vesz plazmát 200 eFt-ért, de lehet, hogy én látom rosszul. Egyébként megnézném, hogy mennyire lenne elégedett a 72 cm-es képátlóval, miután látta a 127 cm-t.

    "Két év lesz az inkább, és az ilyen megkímélt tévék jellemzően másik szobákban szoktak kikötni, meg tartaléknak, meg rokonságnak. :-)"

    Akkor tényleg sokkal beljebb van anyagilag. Pláne, mikor pont az a baja, hogy ezt az egyet sem tudja elhelyezni rendesen.

    "Alapvetően szerintem ez az én hármas opcióm, na várd csak, mit kapsz ezért DM-fantól. :-)"

    Azt kapja tőlem érte, hogy tökéletesen egyetértek vele, pontosan ezt mondtam én is: minden beszerezhető már ma, ami anno VHS-en megvolt, nálam is ez a helyzet - mindent megvettem már DVD-n potom pénzért, ami anno VHS-en nagy kincs volt.

    De alapvetően úgy látom neked mondhatunk bármit akárhányan is vagyunk, az mind hülyeség. Módosíttatom is gyorsan a topic címét "2009 - a CRT éve"-re.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák