Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz #61275904 #6181 üzenetére

    Nem. Ez a készülék arra jó, amire egy átlagos DVD nem képes: a 720x576-nál nagyobb felbontású (pl. 1280x720, vagy 1920x1080) anyagokat (többnyire az ilyen-olyan forrásból beszerzett .mkv kiterjesztésű HD-filmeket) is lejátssza, azokon külső fájlból feliratot jelenít meg.

    Természetesen olyan felbontásra skáláz fel, amilyet beállítasz neki (720p, 1080p, stb.), tehát pl. a DivX-et is felskálázza (mondjuk ez a TV-d is megtenné az 576i-s jelből, asztali-, DivX lejátszására képes DVD-lejátszóról), de ettől a DivX minősége még nem lesz HD, hiszen nem olyan részletgazdag az anyag, csak a felbontása fog a TV-éhez igazodni.

    A My Passport a WD fejlesztése, egy külső mobil winchestert takar, ami különböző kapacitású modellekként kapható:

    My Passport modellek az árgép.hu-n

    Nagyon "csinos" jószágok, tényleg nem sokkal nagyobbak egy útlevélnél. Ettől függetlenül elvileg bármilyen külső USB-s rack-ben csatlakoztathatsz hozzá külső vinyót, azért írja a System Requirements-ben, mert muszáj valamilyen vinyót csatlakoztatnod hozzá, mert beépített nincs neki. A WD meg nyilván a saját termékét fogja ajánlani hozzá, ezért szerepel csak ott a My Passport.

    A WD TV, mint eszköz maga azt a problémát hivatott áthidalni, hogy ugyan számos forrásból fellelhetők a neten HD-tartalmak, azonban azokat az asztali DVD-lejátszók megjeleníteni nem tudják, meg egyébként sem olyan méretűek ezek a fájlok, hogy azokat akár kétrétegű DVD-re is ki lehetne pörkölni, leginkább Blu-Ray íróra volna már szükség ezek archiválásához. Ugyanakkor sokaknak probléma, hogy a számítógépük nem egy helyiségben található a TV-jükkel és probléma volna a kábelezés. Ezen próbál segíteni ez az eszköz: egy nagy kapacitású vinyóra igen sok HD-anyag fér, ezt csatlakoztatod ehhez a parányi eszközhöz és már tudod is nézni a letöltött HD-filmjeidet a TV-den, HD-minőségben, felirattal.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák