Hirdetés

Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    Bementem ma az euronicsba pusztán nézegetési céllal. Láttam szép dolgokat, meg csúnyát is.
    Leginkább 3 termék fogott meg, illetve igazából egyik sem, mindjárt kiderül, hogy miért.
    1., Samsung led smart meg minden ilyen rövíd jelzővel ellátott tévé, de ez nem volt túl nagy, 40"alatti volt, pontosan nem tudom. Eszméletlen éles, tiszta kép. Eurosport HD ment rajta. Tényleg az a fényerő és az a tisztaság amire az ember fia képes ellágyulni. És a színek! Na azok....ö.... pocsékok voltak. Mintha egy barbis rajzfilmet néztem volna az én kicsi pónim vegyítésével. Olyan élénk színei voltak, hogy azt este lámpaoltás után nemigen lehet nézni, mert átvilágít mint a tüdőszűrő.
    2., Pana 42c3e. Természetes lágy színek, főleg összehasonlítva egy Philips led-el és a samu smartosával. Azért észrevehő volt az a jelenség amire itt mindenki felhívja a figyelmet: szürkeség. Ennek ellenére tényleg természetes valósághű színei voltak, tetszett.
    3., Pana 50c3e. Na itt jön a buktató: Mit gondoltok hol volt elhelyezve?
    A bejárati ajtó délre néz, nagy kétszárnyas üvegajtó. Vele szemben kb 3 méterre volt. A nap majdhogynem belesütött a tévébe! Sima dvd ment rajta, de ebből semmit nem láttam. Néha fel-fel villant egy-két fényfolt, egyébként meg a nagy büdös szürke kijelzőt láttam! Ezt a szívást! Ígyaztán nem sokat tudok arról, hogy mi is kell nekem. Még azt sem sikerült kideríteni, hogy hd ready, vagy full hd lenne a jobb választás.
    Végülis van időm, nem sietek sehova.
    Az biztos, hogy led tv nem nagyon kellene, illetve csak abban az eseten, ha lehet rajta állítani a fényerőt és a színerősséget.

Aktív témák