Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Cypresss #42832 üzenetére

    Ha hozzáférsz érintetlen 1:1 másolatokhoz, akkor elvileg nincs különbség, digitális videónak mindegy hogy egy HDD, vagy 011100110110111101101011 darab kisfloppy-n tárolod.

    Az meg hogy a hálózati médialejátszód, vagy a lemezes lejátszó bánik-e ügyesebben a képpel, megint nem sokat számít míg ki tud küldeni YCC 4:2:2-t. Engem legalább is soha senki sem fog meggyőzni róla, hogy rengeteget számít miképp nagyítják fel a chroma mapot egy irányban, hisz eleve azért tárolják felezett felbontásban, mert a chroma információra kevésbé érzékeny az ember, és az egyes algoritmusok közt már minimális eltérésekről beszélünk, az egyszerű bilinear filter sem gáz, ha korrektül működik minden, azon túl meg már aztán tényleg nyagyító kell... Aki meg az RGB kimetetet erőlteti, az "megérdemli", vagy "vannak bajok" hardware oldalon is, ha az tényleg egyértelműen szebb.

    A menük és extrák meg hát kinek mit érnek, engem nem szoktak lázba hozni. (Ahonnan én "veszem", ott általában nem is pakolják ISO-ba, hanem a BDMV mappa rántható, és én eleve csak a legnagyobb m2ts filet rántom belőle - hacsak nem seemless brancing elvű többféle verzióval [pl theater és directorcut], mert akkor kénytelen az ember az utolsó kis fileig lenyafogni és playlist-et használni...)

    (Gyengébbek kedvéért 011100110110111101101011 magyarul "sok" :DDD)

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák