Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Anyád911 #2278 üzenetére

    Kösz az infokat! Tegnap este én is felfúrtam végre. Jó lett, szerintem masszív, fölül kapott négy csavart a konzol, alul meg kettőt. A TV-hez viszont vágtam négy gumibakot a konzolelem és a csavarbejárat közé, mert kicsit be volt mélyítve a csavar helye és így teljes egészében a készülék hátlapjára feküdt volna fel a tartóelem, amit nem akartam, ezért aláraktam az általam gyártott, kb. fél centi vastag gumialátéteket (amit adtak az egyik se volt jó, mert vagy nem ment át rajta a csavar, mert a legvastagabb csavart kellett használni, vagy ha átment, akkor nem ért be a menetig). Így maradt kb. 3-4 miliméter a TV háta és a konzolelemek között és stabilan állnak a készüléken, miközben hozzá sem érnek, csak a gumibakokhoz. Ezután már csak föl kellett akasztani a TV-t.

    Remélem nem kívánkozik le a falról pár nap múlva a TV-vel együtt a konzol, bár csúnya lenne, ha a 6 darab 10-es csavar kijönne tiplivel együtt a téglafalból.

    Szóval elégedett vagyok a végeredménnyel, megdönteni nem is kell a TV-t. Mostmár csak a lebegőpolcokat kell felfúrnom a TV alá, hogy kihajíthassam a régi TV-állványt. Nameg kábelcsatornát kéne fölfúrnom, ami bemegy a TV hát mögé.

    Get Moded!

Aktív témák