Hirdetés

Kedvező árú 4K Sharp tévé tesztje

Nálunk járt a HDR támogatású, Android TV alapú Sharp 50BN3EA televízió.

Sharp 50BN3EA

A Sharp cég néhány éve újra egyenesbe került köszönhetően a Foxconn csoport hathatós támogatásának és anyagi hátterének. A vállalat tavaly végre hosszú idő után újra megjelent új modellekkel hazánkban, amelyekkel kifejezetten elégedettek voltunk.

Sharp 50BN3EA
Sharp 50BN3EA [+]

A magyarországi képviselet a közelmúltban már jelezte számunkra, hogy kis csúszás után, de végre megérkeznek hozzánk is az új készülékek. Egész pontosan a BN3EA sorozat tagjairól van szó, melyek közül hozzánk most egy 50 hüvelykes képátlóval bíró modell látogatott el. A nyitóára is elég barátinak tűnt, kíváncsiak voltunk, hogy ehhez a viszonylag alacsony árhoz milyen képminőség, kezelhetőség és megszólalás társul.

Hirdetés

Dizájn: biztonsági játék

Az újkori Sharp tévék esetében a dizájnnal nem vacakoltak sokat, és a 50BN3EA sem lép ki a komfortzónából. A készülékház szélén, az egymástól 107 centiméteres távolságra elhelyezett tappancsok egyszerűen felszerelhetőek, és stabilak, viszont a képernyő forgatásáról le kell mondani. E költséghatékony megoldás további hátránya, hogy egy keskenyebb asztalról, állványról lelóg a televízió, a falra viszont minden további nélkül felakasztható szabványos VESA konzol segítségével.


[+]

A káva a mai trendeknek megfelelően keskeny, de nincs egy síkban a képernyővel, és sötétszürke színe jól passzol az ezüst fényezésű talpakhoz. A tévé külseje nem különösebben figyelemfelkeltő, de ez nem feltétlenül baj, és az is igaz, hogy szinte bármilyen típusú belső térbe illik. A már bevált módon a ki- és bemenetek a hátlapon kaptak helyet: található itt négy HDMI 2.0 (az egyik ARC támogatású), két USB 2.0, valamint egy-egy komponens, kompozit Ethernet, micro USB, optikai digitális audió és 3,5 mm analóg audiocsatlakozó, továbbá egy SD/TF kártyaolvasó és egy CI+ slot is.

[+]

Főbb paraméterek
Sharp 50BN3EA
Panel VA LCD panel
Háttérvilágítás Direct-LED
Képernyőméret 50 hüvelyk (126 cm)
Maximális felbontás Ultra HD (4K, 3840x2160)
HDR Támogatott (HDR10, HLG, Dolby Vision)
Maximális fényerő 362 cd/m²
Képfrissítési ráta 50 Hz
24p lejátszás Támogatott
Input lag 18,2 ms
Képbeállítások Élénk, Energiatakarékos, Film, Játék, Normál, Sport, Felhasználói
Hangbeállítások Élénk, Film, Hírek, Normál, Sport, Zene
Hangrendszer 2 x 10 watt
Beépített digitális tunerek DVB-T/T2/C/S/S2
Interfész 4 db HDMI 2.0, 2 db USB 2.0, micro USB, analóg audió, digitális optikai audió, komponens, kompozit, Ethernet csatlakozó, CI+ kártyolvasó modul, SD/TF-kártyaolvasó
Extrák Netes tartalmak elérése, médialejátszó, Miracast, HDR támogatás, Android TV rendszer, beépített Chromecast
Teljesítményfelvétel 112 watt, készenléti üzemmódban: 0,15 watt
Méret Talppal: 1124,5 x 707,2 x 235,7 mm
Talp nélkül: 1124,5 x 657,7 x 85,7 mm
Tömeg Talppal: 16 kg
Talp nélkül: 12 kg
Gyártó honlapja www.sharp.hu
Termék honlapja Sharp 50BN3EA
Garancia 4 év
Fogyasztói ár 144 900 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés