Hirdetés

Vérbeli steampunk mod, Minecraft lámpa, sárkány

Hirdetés

Blogoló: Asus, Hama, Toshiba

Ezen a héten négy érdekes témával foglalkoztunk az Asus blogban. Először a jelenleg kapható egyik legjobb és legerősebb gamer notebook, a G750 újdonságait mutattuk be. A tavaly tesztelt, bivalyerős G750JH-hoz képest pár apró változtatáson felül a leglényegesebb ponton történt újítás: az új modellek megkapták az NVIDIA legfrissebb GeForce GTX 800M grafikus kártyái közül a három legerősebbet: a GTX 880M-et, a GTX 870M-et és a friss, Maxwell architektúrára épülő GTX 860M-et.

Szintén a gamereket, de az asztali gépépítőket érdekelheti az ASUS új B85-Pro Gamer alaplapja. A B85 chipkészletes, LGA1150 foglalatos megoldás a racionalitás jegyében született, nem rakták tele olyan extrákkal, amit az elsősorban grafikus teljesítményre összpontosító játékosok úgysem használnának ki. Ennek eredményeként egy teljesen korrekt, várhatóan nem túlárazott megoldás született.

Az Asus blog kereteiben foglalkoztunk már a legújabb Matrix Platinum grafikus kártyákkal, a Radeon R9 290X Matrix Platinumot ki is próbáltuk korábban, most viszont a GTX 780 Ti Matrix Platinummal együtt szakavatott kezekben is megmutathatták, mire képesek. Jones965 és 04ahgy ugyanis folyékony nitrogénnel öntötte nyakon őket. További részletek a blogban olvashatóak.

Végezetül pedig ízelítőt adtunk az ASUSPRO termékekből, melyekkel a vállalati, irodai szférába készül betörni az ASUS. A notebookok, mint például a B551L mellett különféle asztali számítógépek is megjelentek ebben a sorozatban. Van például nagyra nőtt tabletnek látszó, 15,6 hüvelykes all-in-one számítógép, amit főként POS terminálnak (pénztárgép) szánnak, de kicsi és még kisebb asztali PC-ket is kínálnak. További érdekességekért irány az ASUS blog!

A Toshiba termékkínálatából ezúttal a WT310 tabletet néztük meg közelebbről. Alapvetően nem ismeretlen számunkra ez a készülék, hiszen a 11,6 hüvelykes Z10t Ultrabook dokkoló nélküli változatáról van szó. A billentyűzetes rész elhagyásával jó hetvenezer forintot lehet spórolni, de a harmadik generáció Core i processzorra alapozó hardver és a Full HD felbontású IPS kijelző változatlan maradt. Részletek a Toshiba blogban olvashatóak.

A Playstation 4 kiegészítők után a konkurens Xbox One-hoz kínált kiegészítőket mutattunk be a Hama blogban. A német bázisú márka több érdekes apróságot, állványokat, USB-s bővítést, a kontrollerhez pedig töltőt kínál az Xbox szerelmeseinek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés