Hama blog: Playstation 4 kiegészítők

Sok-sok évvel ezelőtt fényképezőgépes kellékek készítésével indult a Hama márka, mára viszont óriásira nőtt termékkínálatuk. Egy dolog mégis állandónak mondható: rendszerint kiegészítőkkel próbálják elnyerni a vásárlók kegyeit. Már a tavaly őszi IFA kiállításon láthattuk az akkor még meg sem jelent Playstation 4-hez kitalált bővítményeket, amelyek nemrégiben megérkeztek a hazai piacra is. Vásárolhatunk például kifejezetten az új játékkonzol formájához igazodó USB hubot, ami az előlapon található egy-egy USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozó mellé ad további három USB 2.0 aljzatot, így akár öt eszközt is bedugva tarthatunk mindenféle cserélgetés nélkül. A Playstation 4 USB hub vételára ötezer forint.

Három darab USB 2.0-s csatlakozót kínál a Hama függőleges Playstation 4 állványa is, de mivel maga is USB-n csatlakozik a PS4-re, ebből csak kettő jelent pluszt. Ezzel a csúszásmentes talpakkal ellátott kiegészítővel élére állíthatjuk a szögletes játékgépet, így talán elegánsabban mutat a tévé mellett. Apró extra az ötezer forintos állvány kék LED-es világítása. A konzolhoz tartozó kamerához is készített tartót a Hama. A szintén ötezer forintot kóstáló termékkel LCD tévé tetejére vagy akár falra is rögzíthetjük a Playstation 4 "szemét". Úgy alakították ki, hogy a kamera könnyen és gyorsan kiszedhető legyen belőle, ha esetleg magunkkal szeretnénk vinni.

Kapunk bővítményeket a PS4 vezérlőjéhez is. Hasznos lehet például a két kontroller egyidejű töltésére képes, USB-ről hajtott dokkoló, melynek vételára ugyancsak ötezer forint. Végül, de nem utolsósorban megemlítenénk a játékvezérlő botkormányaira illeszthető, nagyméretű gumikupakokat. A készletben négy különböző formájú kalappárt találunk, melyek együttes vételára kétezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények