Hirdetés

Vérbeli steampunk mod, Minecraft lámpa, sárkány

Hirdetés

Moddervilág: Steampunk Cosmos II folyt.

A legtöbb mod értékét az apró részetek adják meg – ez különösen igaz a steampunk stílusúakra. Az oldallapra további rácsok, két vaskos horgony és rengeteg fényesre csiszolt díszléc került, a fabetétekkel harmonizáló barna festék pedig jól eltakarta a ház műanyag részeit.


forrás: Bit-tech.net

A tető első nyílásába egy különösen szép iránytű került, a felső, vaskos fogantyúk pedig természetesen zsinórból kaptak burkolatot. Némi aranyozás és további fényes betétek közé került a stílusban odaillő bekapcsoló és reset gomb is.


forrás: Bit-tech.net

A táp harisnyázásánál már nagyon meredek lett volna minden szálat, vagy akár köteget külön-külön cérnával betekerni, viszont az aranyszínű bevonat nagyon jól mutat.


forrás: Bit-tech.net

Alaplap, memória és grafikus kártya terén szerencsére nem kellett sokat ügyködni, mert az ASUS, Corsair és EVGA kínálatában mind a három komponens megtalálható fekete-arany színkombinációban, ami szépen illik egy steampunk modhoz.


forrás: Bit-tech.net

A végeredmény egy nagyon egyedi, igazán remekbe szabott számítógép lett.


forrás: Bit-tech.net

További részletek és rengetek fotó a mod angol nyelvű munkanaplójában található, a cikkünkben szereplő képek galériánkban is megtekinthetőek.


forrás: Bit-tech.net

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés