Utolsó ajánlatok az utolsó hónap előtt

Túl vagyunk a hivatalos fekete pénteken, de ez nem jelenti azt, hogy ne maradtak volna jó ajánlataik a boltoknak.

Hirdetés

Hangfalak

Egy panellakásban problémás lehet egy hangfalszett használata, ha nem szeretnénk a szomszédokat az őrületbe kergetni, kénytelenek leszünk fejhallgatóval játszani. Ha azonban olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell attól tartanunk, hogy bejelentenének minket a magas hangerő miatt, ne is próbáljunk tovább érvelni a hangfalszettek ellen!


[+]

Kisebb terek betöltésére például jó választás lehet a 15 130 forintba kerülő, 45 watt összeteljesítményű Genius SW-HF2.1 1700 II szett, mely már a nevéből is sejthető módon 2.1 csatornás hangzással kecsegtet, fának látszó burkolatával pedig még egy hagyományos fabútorokkal megpakolt nappaliból sem fog kilógni.


[+]

Némileg olcsóbban, 13 700 forintért, 26 watt összteljesítménnyel elérhető a gyártó belépőkategóriás 5.1 csatornás hangfalszettje, a Genius SW-5.1 1020 II, mely egyszerűbb megjelenést és fekete alapszínt kapott, kisméretű hangszóróit pedig a legkisebb helyeken is elhelyezhetjük, így bizonyára a velünk élők sem fognak panaszkodni, hogy kerülgetniük kell kütyüinket.


[+]

Árban minimális eltérés van a Genius SW-HF5.1 4500 II és 4600 II szett között, előbbi 31 770, utóbbi pedig 33 070 forintért szerezhető be. Két fontos különbséget azonban mégis felfedezhetünk a két 5.1-es rendszer között, a legszembetűnőbb egyértelműen a külső, ugyanis míg az olcsóbb verzió fekete színű faimitációval lett beborítva, addig a drágább modell burkolatának már a színe is hasonlít a fa anyagához.


[+]

A második fontos eltérés a teljesítményben keresendő, a 4500-as modellszámú szett 125, a 4600-as pedig 100 watt leadására képes. Extraként említhető mindkét eszköz esetében, hogy a mélynyomón található kezelőszerveken kívül a mellékelt távirányítóval is állíthatjuk például a hangerőt, így a választást csak a dizájn- és teljesítménybeli eltérés nehezíti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Még mindig tartanak az akciók

  Továbbra is a Black Friday lázában ég mindenki, ennek megfelelő akciós termékek kerültek heti összeállításunkba.

 • Fekete péntekre akciózápor

  Megérkezett a fekete péntek, a cégek így ezen a héten sem hagynak minket ajánlott termékek nélkül.

 • Lefújta az árakat a szél

  Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

Hirdetés