Hirdetés

Fekete péntekre akciózápor

Megérkezett a fekete péntek, a cégek így ezen a héten sem hagynak minket ajánlott termékek nélkül.

Adattárolás


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Adattárolókat és operatív memóriát is kínál aktuális akciójában a PCX – vagy mésképp fogalmazva merevlemezek és RAM modulok árait csökkentették a héten. Az első körben például ott van a ma már belépőszintnek számító, 1 TB-os mérettel érkező Western Digital WD10EZEX merevlemez, mely 12 000 forintért vásárolható meg.


[+]

A WD Blue szériájának tagja 64 MB gyorsítótárral rendelkezik, 7200 rpm fordulatszámmal üzemel és természetesen SATA III interfésszel szerelték fel – egy most összeállításra kerülő, belépőszintű PC-be ideális második tárolónak a rendszert futtató SSD mellé.


[+]

Aki valamivel nagyobbra vágyik, például azért, hogy elférjenek a filmek, sorozatok, na meg a Steamről, Uplayről lehúzott, nem ritkán 50-80 GB-ot is elfoglaló játékok, az választhatja a 22 000 forintos, 3 év garanciával érkező Toshiba P300-at 3 TB kapacitással, 64 MB gyorsítótárral és 7200 rpm fordulatszámmal.


[+]

Ha nem belső, hanem külső adattárolót keresünk, akkor a Maxtor „abroszmintás”, 1 TB-os M3-as egysége jó választás lehet: USB 3.1 Gen1 adatátvitelre számíthatunk, az eszköz pedig 151 gramm tömegű, 118 x 82 x 20 mm-es mérettel rendelkezik és 17 000 forintba kerül. Belül egy 2,5”-es, 5400 rpm fordulatszámmal rendelkező HDD dolgozik, a dobozban pedig a csatlakozáshoz szükséges, USB SuperSpeed Type-A – micro-B kábelt is megtaláljuk.


[+]

Aki egy 2,5”-es SATA HDD-vel vagy SSD-vel szerelt számítógépet bővít, az viszonylag olcsón faraghat külső hordozható adattárolót a kiszerelt meghajtóból a 4000 forintos Adata EX500 külső ház segítségével. Az egy év garanciával rendelkező készülékbe SATA III csatlakozó került, a külvilág felé pedig 5 Gbps-es USB 3.1 interfésszel kommunikál. A fekete-piros színű dobozba 9,5 mm magas meghajtókat szerelhetünk, a teljes egység mérete pedig 125 x 90 x 18 mm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Lefújta az árakat a szél

  Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

 • Akciógyűjtemény a hétvégére

  Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

Hirdetés