Hirdetés

Tökből faragott árak

November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

Gamer kiegészítők


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A hosszú hétvégére való tekintettel ezúttal egy nappal korábban jelentkezünk heti válogatásunkkal. Többféle Natec gyártmányt is a vásárlók figyelmébe szeretne ajánlani a héten a Mobil Digital Kft. A sort két headset nyitja, melyek közül az első a virtuális 7.1-es hangzást kínáló Genesis Radon 710. A körülbelül 15 000 forintos headset már külsejében is eltér a nagy átlagtól, ugyanis fülkagylóinkat a megszokott kör helyett téglalap alapú párnákba burkolja.


Natec Genesis Radon 710 [+]

A virtuális 7.1, mint hívószó, sokat nem nyom a latban, viszont az ehhez szükséges külső hangkártya javíthatja a hangminőséget, hiszen nem az alapvetően zajos, alaplapi DAC átalakításra és analóg áramkörökre kell bíznunk ezt. A gyári adatok szerint egyébként a fülhallgatóba épített 40 mm-es hangsugárzók 20 - 20 000 Hz-es frekvenciatartomány visszaadására képesek, a mikrofonnál pedig 100 - 10 000 Hz közötti rögzítési sávra számíthatunk. A két méter hosszú, szövetburkolatú kábelen és a 280 grammos tömegen túl fontos információ lehet még a LED-es világítás megléte, mely az energiát USB kapcsolaton keresztül nyeri.


Natec Genesis Argon 570 [+]

Aki a kétes eredményű virtuális 7.1 helyett a jobb hangminőségre szavaz, annak a 17 000 forintos Natec Genesis Argon 570-re érdemes egy pillantást vetnie: külsőre igencsak hasonlít a Radon 710-re, viszont USB port helyett standard 3,5 mm-es jack konnektorokat használ. A készülék paramétereit tekintve jórészt megegyezik a testvérével, bár kicsit hosszabb, 240 cm-es kábelt kapott.


Natec Genesis Rhea [+]

A 10 000 forint alatt árat megcélzóknak ajánlható a Natec Genesis Rhea mikrofonos fejhallgató, mely 5000 forintba kerül. Az egyszerű kinézetű, fekete fejhallgató analóg csatlakozású és 2,2 m hosszú, „normál” borítású vezetéket használ. Frekvenciaátvitelként a standard 20 - 20 000 Hz van megadva, felhajtható mikrofonja viszont egész széles tartományban, 50 - 16 000 Hz között működik.


Natec Genesis Xenon 770 [+]

Áttérve most a hangról az irányításra, a 13 000 forintos Genesis Xenon 770 a Razer Naga Trinityre emlékeztet cserélhető oldalpanelével, melyből a legtöbb gombot tartalmazóval akár 14 darab programozható billentyűre is szert tehetünk. A PixArt PAW3327 szenzorára épülő, vezetékes adatátvitelt használó egér 220 ips sebességig és 30 g gyorsulásig üzemel megbízhatóan, tudásához képest pedig nem is számít nehéznek 110 grammos tömegével. USB csatlakozóban végződő kábele 180 cm hosszú, az asztalon pedig RGB világítása teszi még érdekesebbé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

 • Akciógyűjtemény a hétvégére

  Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

 • Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

  Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

Hirdetés