Utolsó ajánlatok az utolsó hónap előtt

Túl vagyunk a hivatalos fekete pénteken, de ez nem jelenti azt, hogy ne maradtak volna jó ajánlataik a boltoknak.

Hirdetés

Perifériák

Rendszeres olvasóinknak valószínűleg nem kell bemutatnunk a Genesis márkát, tesztlaborunkban is többször megfordultak már a gyártó termékei. Általánosságban elmondható róluk, hogy árazásukat figyelembe véve nem mondhatóak rosszaknak, a rájuk jellemző kedvező áron egyébként sem szabad high-end minőséget várni. A Krypton 110 névre hallgató, 2300 forint körüli áron kapható egérnél például nagy eséllyel nem találunk olcsóbb megoldást, így aki nem kíván többet költeni hasonló perifériára egy gyorséttermi menü áránál, annak érdemes lehet vetni rá egy pillantást.


[+]

Az USB csatlakozón keresztül kommunikáló, 126 grammos mutatóeszköz optikai érzékelőt kapott, melynek érzékenységét 800 és 2400 dpi között szabályozhatjuk a görgő mögött elhelyezett kapcsolóval. Az egérre két oldalsó extra gomb is került, a görgő piros világításához pedig remekül passzolnak a burkolaton elhelyezett, szintén piros csillagok.

Aki inkább a magasabb érzékenység és alacsonyabb tömeg kombinációját kedveli, azok számára az 5500 forintos Genesis Krypton 400-as modellt hoztuk, mely már 5200 maximális dpi értéket tudhat magáénak, a mérlegen pedig mindössze 85 grammot nyom. A PixArt PMW3320-as érzékelőt rejtő burkolat kevésbé hivalkodó, mint olcsóbb márkatársáé, ráadásul plusz egy gombot is kapunk a fenti bekezdés főszereplőjéhez képest.


[+]

Egy pontos egér tulajdonosának még könnyebb lehet a dolga, ha hallja is játék közben, hogy merre kellene fordulnia, szerencsére a Genesis palettáján szép számmal képviseltetik magukat az olcsó vezetékes fejhallgatók. Ott van például a 3500 forintos, piros és kék színben is elérhető Argon 200, melyet mi is teszteltünk szinte napra pontosan két éve, és megkapta ajánlott minősítésünket. A jack csatlakozóban végződő, 2,2 méter hosszú vezetékkel ellátott headset egyszerű sztereó hangzást kínál, a hajlítható mikrofonnak köszönhetően pedig a csapattársakkal való kommunikáció lehetősége is adott.


[+]

10 500 forintért már a virtuális 7.1 csatornás térhangzást is megkaphatjuk, ez ugyanis nem maradt ki a Genesis Radon 720 modellből, melynek piros-fekete színvilága a kétméteres USB kábel szövetborításán is visszaköszön. A gamer fejhallgatókra jellemző over-ear kialakítású fülpárnák műbőr borítást kaptak, a fejpánt pedig rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik fejformánkhoz, így ha az anyag nem melegíti nagyon a fülünket, olyan komoly probléma nem lehet a kényelemmel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Még mindig tartanak az akciók

  Továbbra is a Black Friday lázában ég mindenki, ennek megfelelő akciós termékek kerültek heti összeállításunkba.

 • Fekete péntekre akciózápor

  Megérkezett a fekete péntek, a cégek így ezen a héten sem hagynak minket ajánlott termékek nélkül.

 • Lefújta az árakat a szél

  Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

Hirdetés