Hirdetés

Lefújta az árakat a szél

Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

Kijelzők


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Többek között monitorok árait vágta meg erre a hétre a PCX.hu, és akciójuk keretében például most három év garanciával 59 000 forintért vihető haza a Gaba 27 hüvelykes GL-2701FHD kijelzője.


[+]

A klasszikus dizájnú, szürke, vékony kávás készülék 1920x1080 pixel felbontású TN panellel rendelkezik, melynek maximális fénysűrűsége 250 cd/m², kontrasztaránya pedig 3000:1. Játékosok számára lehet vonzó adat a maximális frissítés 144 Hz-es értéke, mely mellé FreeSync-kompatibilitás társul. A hátoldalon HDMI, DisplayPort és D-Sub bemenetek sorakoznak, ezek mellé viszont kevés extrát kapunk (nincs USB hub vagy hangszóró), és a talp sem kínál a döntésen túl más állítási lehetőséget.


[+]

Következő ajánlatunk az árban igen közel álló, három év garanciával szintén 59 000 forintba kerülő AOC C24G1 monitor, melynél ugyan le kell mondanunk némi képátlóról, ezért cserébe viszont kapunk pár hasznos extrát. Az első ezek közül a VA panel megléte, a másik pedig az állítható magasság. Nem feltétlenül extra, hogy a panel hajlított formát kapott, ez a 24 hüvelykes méretnél nem annyira életbevágó. Megvan ugyanakkor a Full HD felbontás, a 144 Hz-es frissítés és a FreeSync, bemenetből pedig két HDMI, egy DisplayPort és egy D-Sub csatlakozó közül tudunk választani.


[+]

A hajlított monitorokat kedvelőknek szól a következő ajánlat is, az MSI három év garanciával érkező, 77 000 forintos MSI MAG241C modellje, mely 24 hüvelykes ívelt VA panelt használ Full HD felbontással, 300 cd/m² fénysűrűséggel és 144 Hz-es maximális frissítéssel, illetve FreeSynckel. Az extrák közül itt már megtalálható az USB hub, a bemeneteknél pedig két DisplayPort és egy HDMI csatlakozó áll rendelkezésre.


[+]

A sort az ASUS VG248QZ képernyője zárja, mely három év garanciával 64 000 forintért vásárolható meg. A 24 hüvelykes TN panel köré épülő szerkezet freesynckes, 144 Hz-es és Full HD felbontást kínál. Maximális fénysűrűsége 350 cd/m², az extrák között pedig hangszórót és magasságában is állítható, pivot funkcióval felruházott állványt találunk. A hátoldalon a hangbemenet mellett egy HDMI, egy DisplayPort és egy DVI-D port áll készenlétben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

 • Akciógyűjtemény a hétvégére

  Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

 • Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

  Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

Hirdetés