Hirdetés

Hardverek nem csak iskolába járóknak

Gamer notebookok és perifériák

Persze attól, mert elkezdődött a tanév, még nem kell lemondani a játékokról sem, azok számára is készültünk akciókkal, akik nem csak egyszerűbb programokat futtatnának notebookjukon, hanem néha játszanának is rajta. A Foramax csapata is gondolt az ilyen felhasználókra, hiszen jelenleg futó Back to School akciójuk keretében a szeptemberben vásárolt ASUS ROG G531 és G731 modellek vásárlói regisztrációt követően egy nagyjából 80 000 forint értékű, ROG Strix Fusion 300 headsetet, ROG Strix Evolve egeret és ROG Strix Edge egérpadot magába foglaló csomagot kapnak ajándékba.

További örömködésre adhat okot, hogy nem csak az ajándékok miatt érdemes most bevásárolni a ROG Strix G531-ből, hanem mert az árából is faragtak. Az Intel Core i5-9300H processzorral és NVIDIA GTX 1650 grafikus kártyával szerelt változat 296 900 forintért, a kicsit komolyabb teljesítményű, 1660 Ti GPU-s modell 349 900 forintért, míg az i7-9750H processzoros, szintén 1660 Ti-t hadrendbe állító kivitel 389 900 forintért vihető haza.


[+]

Mindhárom verzió esetében adott a 8 GB memória és az NVMe SSD, utóbbi a trió legdrágább tagjában 512 GB kapacitású, olcsóbb testvéreinél azonban be kell érnünk ennek felével. A 15,6 hüvelykes, IPS paneles kijelzőn 1920x1080 pixel terül el, melyeket akár másodpercenként százhúszszor is megcsodálhatunk, köszönhetően a magas képfrissítési rátának. A billentyűzet természetesen RGB világítást is kapott, így nem csak a sötétben való olvashatóságot pipálhatjuk ki, de a haverok előtt is lesz mivel villogni.


[+]

Azt is megértjük, ha valaki inkább külső billentyűzetet használna legújabb szerzeményéhez; szerencsére egyre több az olyan mechanikus példány, ami magyar kiosztással rendelkezik. Ilyen például a Redragon K556 Devarajas, melynek kék kapcsolós változata 24 760 forintot kóstál, míg barna switches párjáért mindössze 20 forinttal kell többet fizetnünk. A K556 az elterjedt floating dizájnt tudhatja magáénak, vagyis a kupakok azt a hatást keltik, mintha lebegnének a fém alaplemez felett. A cseppálló billentyűzet rengeteg RGB LED-et tartalmaz, melyek több módban tudnak világítani, négy szinten állítható fényerővel.


[+]

Membrános modelleket is találunk a kínai gyártó palettáján, ilyen például a K509 Dyaus is, mely egyszerűbb felépítésének köszönhetően jóval olcsóbb tud lenni, mint előző bekezdésben bemutatott kollégája, és 6660 forintért már a miénk is lehet. Külsejét tekintve semmi csicsát nem találunk a Dyauson, de azért a fények innen sem hiányozhatnak, még ha csak hét színben is tudnak világítani. Az F billentyűk másodlagos funkciókat is kaptak, a gondtalan játékot pedig az NKRO és a Win Lock funkció segíti.


[+]

Második oldalunk utolsó szereplője a 7530 forintos Redragon Cobra vezetékes egér, melynek optikai érzékelőjének érzékenysége 100 és 10 000 dpi között állítható, mintavételezési frekvenciája pedig 1000 Hz. A műanyagból készült, néhol RGB LED-ekkel megszórt készülékházon a görgőn felül összesen hét gombot találunk, melyeket szabadon makrózhatunk, a beállításokat pedig több profilba is elmenthetjük. A mozgás viszonylagos szabadságát az 1,8 m hosszú kábelnek és a teflon talpaknak köszönhetjük majd meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

Előzmények

 • Tolltartó mellé akciók

  A nyár utolsó napjára notebookokat, PC-ket, grafikus kártyákat, monitorokat és játékosoknak szánt kiegészítőket szállítottunk.

 • Felpörgés az iskolára

  Ez a hétvége sok családban a tolltartók, hurkapálca vagy zsírkréta beszerzéséről szól, de azért az IT területén is vannak akciók.

 • Akciók augusztus 20. előtt

  Közeledik a nyár vége, így egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel más hardverek mellett a boltok akciós listájára.

 • Verőfényes akciók

  A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

Hirdetés