Hirdetés

Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

Gamer beviteli eszközök


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Túl hosszú egerünk kábele, és lelógó része állandóan elhúzza a könnyen mozgó egeret? Vagy az a gond, hogy mozgása közben ebbe-abba beleakad asztalunkon? Mindkét problémára megoldást kínálhat a Genesis Vanad 300 egérkábeltartóként is funkcionáló USB hub, mely körülbelül 5000 forintba kerül és leginkább egy tömzsi (és csak három lábbal megáldott) skorpióra hasonlít.


[+]

A Vanad 300 központi része egy négyportos USB hub, melyhez így az egér mellett a billentyűzet, a headset és a mobiltelefon is csatlakoztatható, és még mindig marad egy szabad konnektor egy lassabb pendrive számára.


[+]

Nincs szükség vezetékek rendezgetésére, ha vezeték nélküli kontrollert használunk, például a 10 000 forintos Genesis PV58-at. Ez a PC-vel és PS3-mal is használható gamepad gumírozott, csúszásgátló burkolatot kapott, felszereltsége pedig többek között két analóg kart, 12 gombot és D-padet is tartalmaz. A vezeték nélküli működésen túl extra még a beépített vibramotor, mely életszagúbbá teszi a játékokat.


[+]

Az elsősorban autós játékokat kedvelők túlnyomó része persze nem gamepadet, hanem rendes kormányt használ az irányításhoz – nekik a PCX heti akciójából ajánlható például a belépőszintre pozicionált Trust GXT288 szett, a maga 26 000 forintos árával. A vibrás, botváltós megoldást használó, és két pedállal is kiegészített rendszer PC-vel és PS3-mal kompatibilis, a kormányon magán pedig összesen 14 darab gomb várja, hogy különböző funkciókat rendeljünk hozzájuk.


[+]

Aki komolyabban szeretné venni a szimulátorokat, azoknak ajánljuk a Logitech G29-es kormányát, ami ugyan nem mai darab, de amikor teszteltük, nekünk, illetve a tesztben résztvevő szakértőknek bizony tetszett a most 75 000 forintért megvásárolható eszköz. Maga a G29 egyébként egy force-feedback rendszerrel és három pedállal felszerelt műszer kormányfüles váltóval és összesen 14 darab gombbal. Kompatibilitási listájában a PC, a PS3 és PS4 szerepel, és elég csak a gombkiosztásra ránézni, hogy láthatóvá váljon a PlayStation hatása.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Akciógyűjtemény a hétvégére

  Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

 • Csökkenő meleg, csökkenő árak

  Hamarosan érkeznek az igazi akciók, de erre a hétre is jutott egy kisebb adag videokártya, alaplap és notebook.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

Előzmények

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

Hirdetés