Hirdetés

Felpörgés az iskolára

Ez a hétvége sok családban a tolltartók, hurkapálca vagy zsírkréta beszerzéséről szól, de azért az IT területén is vannak akciók.

Notebook iskola mellé


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Iskolatkezdő akcióval várja a vásárlókat az USAnotebook, ami alapvetően Dell noteszgépekre vonatkozik – ennek keretében 114 890 forintért vásárolható meg a Dell Inspiron 3581, belsejében Core i3-7020U processzorral, 4 GB memóriával és 1 TB-os merevlemezzel.


Dell Inspiron 3581 [+]

A készülék 15,6”-es kijelzője Full HD felbontású, és a felszereltség része egy DVD-író is. A gép oldalain két USB 3.1 és egy USB 2.0 csatlakozót, HDMI kimenetet és kártyaolvasót találhatunk. Gyenge pont a 10/100-as vezetékes hálózati kártya, de a felhasználók nagy része valószínűleg úgyis a vezeték nélküli kapcsolatot használja majd, erre pedig egy 802.11ac adapter szolgál. Ahogy az az árkategóriából és a kijelző méretéből is látszik, a 3581 nem az ultrahordozható kategóriába tartozik, 380 x 258 x 23 mm-es méretével és 2,2 kg-os tömegével inkább az asztalon érzi jól magát, de azért notebooktáskában különösebb megerőltetés nélkül magunkkal tudjuk vinni.


Dell Inspiron 5482 [+]

Az előző Inspironnál komolyabb célokra ajánlható az Inspiron 5482, mely tabletté is alakítható. A 209 990 forintos árban Core i3-8145U processzor, 4 GB RAM, 256 GB-os SSD és egy 14,1”-es, Full HD felbontású IPS paneles érintőképernyő található. A csomag része a Windows 10 operációs rendszer is, a három év garanciával rendelkező gépen pedig egy Type-C, két hagyományos USB 3.1, egy USB 2.0 és egy HDMI kivezetés található. A vezetékes adapter a 20 mm vastag házba már nem fért el, kapunk viszont Bluetooth 4.2-t és 802.11ac WLAN-t.


Lenovo dokkoló [+]

Kilépve az iskolai akció kereteiből, de még mindig akciós termékelnél maradva, a Lenovo TB3-as dokkolója most 129 990 forintba kerül. A kis dobozra egy év garancia jár, belsejében pedig egy Nvidia GeForce GTX 1050 4 GB grafikus adapter dolgozik, mely egy HDMI és két DisplayPort kimenetet biztosít. További extraként 3,5 mm-es hangcsatlakozó, Gigabit Ethernet és egy Type-C kivezetés is került rá, utóbbin keresztül akár mobiltelefonunkat is tölthetjük játék közben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Tolltartó mellé akciók

  A nyár utolsó napjára notebookokat, PC-ket, grafikus kártyákat, monitorokat és játékosoknak szánt kiegészítőket szállítottunk.

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

Előzmények

 • Akciók augusztus 20. előtt

  Közeledik a nyár vége, így egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel más hardverek mellett a boltok akciós listájára.

 • Verőfényes akciók

  A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

 • Augusztusi ajánlatok

  Bár tombol a nyár, akciók ilyenkor is vannak: számítógépházak, alaplapok, notebookok és gamer kiegészítők kerültek listánkra.

 • Akciós árak a strandra

  A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

Hirdetés