Hirdetés

Tolltartó mellé akciók

A nyár utolsó napjára notebookokat, PC-ket, grafikus kártyákat, monitorokat és játékosoknak szánt kiegészítőket szállítottunk.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Refurbised a jelszó a héten az USAnotebooknál, ennek megfelelően felújított, kedvező árú notebookok közül tudtunk válogatni. Ami az IT piac egyik nagy problémája – tudniillik hogy az utóbbi időben az újabb és újabb generációk normál felhasználás során nem sok érezhető pluszt kínálnak –, a mi szempontunkból előny is lehet, ugyanis így a refurbished gépekkel megkaphatunk mindent, amire szükségünk van (teljesítményt, garanciát stb.), igen kedvező áron.


Lenovo IdeaPad 320 15 [+]

Ami az aktuális ilyen kínálatot illeti, kezdjük a sort egy már teljes értékű notebooknak nevezhető géppel kezdjük, a Lenovo IdeaPad 320 15-tel, mely 94 900 forintba kerül, és Intel Core i3-6006U processzorra épül. A fehér burkolat alatt találunk még 4 GB RAM-ot, 500 GB-os merevlemezt és egy DVD-írót is. A kedvező árért kötendő kompromisszum elsősorban a kijelzőn érezhető, a 15,6”-es képátló 1366x768 pixeles felbontással párosul, ami pár éve még tulajdonképpen standard volt, mára viszont átvette helyét a Full HD, így 2019-es tekintettel kissé pixelesnek tűnik. Az ár ugyanakkor kedvező, és ebben két év teljes garancia, Gigabit Ethernet, 802.11ac-s WLAN, kártyaolvasó és magyar kiosztású, numerikus résszel is rendelkező billentyűzet is benne foglaltatik.


ASUS VivoBook S14 [+]

Refurbished ultrabookra vágyóknak tudjuk ajánlani az ASUS VivoBook S14-et, mely 129 990 forintba kerül úgy, hogy ez ráadásul egy egészen friss modell is, hiszen Core i3-8130U dolgozik benne 4 GB, könnyen bővíthető memória társaságában. Az alapfelszereltség része még egy 128 GB-os M.2-es SATA SSD, a kijelző pedig itt már Full HD felbontású és 14,1”-es képátlóval rendelkezik. Bár viszonylag kisméretű, 326 x 115 x 19 mm-es, 1,3 kg-os notebookról van szó, egész sok csatlakozót is kapunk, így van négy USB port (közülük egy Type-C konnektorral) és HDMI, az extrák között pedig ujjlenyomat-olvasót, kártyaolvasót és háttérvilágításos billentyűzetet is találunk.


Lenovo Yoga 520 14 [+]

A notebookként és tabletként is használható Lenovo Yoga 520 14-nél 174 990 forintról indul az ár – a Core i3-7100U mellé 4 GB RAM és 256 GB-os SSD jár, a 360 fokban körbeforgatható, 14,1”-es kijelző pedig IPS panelre épül, Full HD felbontású és természetesen érintésérzékeny is. Az árban egyébként a Windows 10 Home operációs rendszer benne foglaltatik. A 2 az 1-ben gépek egyik hibája szokott lenni, hogy kevés rajtuk a csatlakozó, a Yoga 520 viszont kivétel, ugyanis van rajta három USB port (és ebből kettő Type-A, tehát nem kell mindig adaptert vinni), HDMI kivezetés, kártyaolvasó és kombinált hangcsatlakozó is.


Lenovo ThinkPad T480 [+]

A ThinkPad széria kedvelőinek ajánlható a 324 990 forintos Lenovo ThinkPad T480, Core i5-7300U-val, 8 GB RAM-mal, 256 GB-os NVMe SSD-vel, 14,1”-es, Full HD felbontású kijelzővel. Az üzleti célokat Windows 10 Pro operációs rendszer szolgálja, a kényelmes hordozhatóságot pedig 1,6 kg-os tömeg és 337 x 233 x 20 mm-es méret biztosítja. Adatvédelemre ott az Opal 2.0 és az ujjlenyomat-olvasó, az extráknál pedig kiemelhető a Thunderbolt 3 csatlakozó és a három év „világgarancia” megléte.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

Előzmények

 • Felpörgés az iskolára

  Ez a hétvége sok családban a tolltartók, hurkapálca vagy zsírkréta beszerzéséről szól, de azért az IT területén is vannak akciók.

 • Akciók augusztus 20. előtt

  Közeledik a nyár vége, így egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel más hardverek mellett a boltok akciós listájára.

 • Verőfényes akciók

  A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

 • Augusztusi ajánlatok

  Bár tombol a nyár, akciók ilyenkor is vannak: számítógépházak, alaplapok, notebookok és gamer kiegészítők kerültek listánkra.

Hirdetés