Hirdetés

Akciók augusztus 20. előtt

Közeledik a nyár vége, így egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel más hardverek mellett a boltok akciós listájára.

Laminálók és egyebek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A szélsőséges időjárás nemcsak a nyaralási terveknek tud keresztbe tenni, de veszélyeztetheti a nálunk lévő iratok, dokumentumok épségét is – lehet, hogy éppen ezért akcióznak lamináló eszközöket több helyen is.


[+]

A Mobil Digitalnál a Media-Tech MT219-es termékét kapjuk meg most, melynek ajánlott ára 7000 forint – egy hálózati árammal működő, A4-es méretű készülékről van szó, mely hideg és meleg laminálásra is képes akár 320 mm/perces sebességgel. A 75-125 mikronos fóliával üzemelő gép fekete színű, és elég jól hordozható is.


[+]

Várja a laminálásra készülőket az iWay is, náluk egy év garanciával 6850 forintba kerül az Ednet A4-es készüléke, mely szintén legfeljebb 125 mikronos fóliával tud dolgozni, viszont burkolata fehér színű.


[+]

Tovább haladva a hasznos holmik területén, a Mobil Digital 4000 forintért kínálja a Media-Tech MT5207 jelzésű HDMI switch-ét, mely egy eszközre öt forrás csatlakoztatását teszi lehetővé. A kisméretű készüléken egy apró gombbal tudjuk a használni kívánt bemenetet kiválasztani, a jelek esetében pedig gyakorlatilag mindenevő, hiszen a 4K-s videójel is támogatott. A belső sávszélesség egyébként 10,2 Gbps.


[+]

Kicsit visszatérve a gyakran lezúduló özönvízszerű esőzésre, akinek dugult már el csatornája, az tudja, hogy egy csővezeték szimpla endoszkópos vizsgálata is súlyos tízezrekbe kerülhet. Ehhez képest tényleg nem drága a 12 000 forintos Media-Tech MT4099 Wi-Fi endoszkóp, mely IP67-es védettségű és kamerája egy ötméteres vezeték végén helyezkedik el, saját állítható fényerejű világításával együtt. Az egység által közvetített kép egyébként Wi-Fi hálózaton keresztül juttatható el például PC-re vagy okostelefonra, ahol aztán azt rögzíthetjük is.


[+]

Nagyon ismerős formatervvel köszönti a vezeték nélküli fülhallgatókat keresőket a Media-Tech R-Phones PRO a maga 8000 forintos árával. Ez egy Bluetooth 5.0+EDR csatlakozású, gyári adatok szerint egy töltéssel 90 perc működési időt kínáló készülék, melyet saját hordozójában tölthetünk újra. Beépített mikrofonjával egyébként nemcsak zenehallgatásra, hanem headsetként is használható.


[+]

Külsejével a „gettóblasterek” világát idézi a Media-Tech U-Tube BT hangszóró – ez a vezeték nélkül is használható hangsugárzó 15 000 forintba kerül, és nem csak a fotón néz ki nagynak, hiszen 1,7 kg tömegű és 35 x 20 x 16 cm a mérete. Hangforrásként szóba jöhet külső Bluetooth-os vagy vezetékes kimenettel rendelkező eszköz, saját beépített MP3-lejátszója és FM rádiója is, de található rajta mikrofonbemenet is, mely a karaoke funkciónál jön jól. A különösen jól sikerült produkciókat rögzíthetjük is, a készülék SD-kártyára és USB meghajtóra is képes felvételt készíteni. Az extrák listáját ezeken felül távvezérlő, beépített akkumulátor (négyórányi használathoz), fogantyú és karpánt, illetve szép színes világítás teszi teljessé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Felpörgés az iskolára

  Ez a hétvége sok családban a tolltartók, hurkapálca vagy zsírkréta beszerzéséről szól, de azért az IT területén is vannak akciók.

 • Tolltartó mellé akciók

  A nyár utolsó napjára notebookokat, PC-ket, grafikus kártyákat, monitorokat és játékosoknak szánt kiegészítőket szállítottunk.

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

Előzmények

 • Verőfényes akciók

  A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

 • Augusztusi ajánlatok

  Bár tombol a nyár, akciók ilyenkor is vannak: számítógépházak, alaplapok, notebookok és gamer kiegészítők kerültek listánkra.

 • Akciós árak a strandra

  A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

 • Újdonságok a hétvégére

  Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.

Hirdetés