Hirdetés

Asus Transformer Book TX300: átalakulóművész

Hirdetés

Értékelés

Nincs könnyű helyzetünk az Asus Transformer Book értékelése kapcsán. Egyfelől nagyon jól összerakott, saját kategóriájában versenyképesen árazott, érdekes, jövőbe mutató megoldásról van szó. Kiváló minőségben készítették el, nagyon jól összerakott gép, képernyőjére, hangzására, hardveres teljesítményére egyetlen rossz szavunk sem lehet. Nagyon tetszik nekünk, ahogyan okosan visszavesz teljesítményéből tablet módban.

Másfelől viszont egyáltalán nem vagyunk biztosak abban, hogy a 13,3 hüvelykes, lecsatlakoztatható képernyőjű hibridek jelentik a részben mobil számítástechnika jövőjét, főleg nem 342 000 forintos áron a magyar piacon. Kézbe fogós tabletnek túl nagy, ölbe venni nem biztos, hogy van értelme egy tabletet, és arról sem vagyunk meggyőződve, hogy ilyen feladatra kell a Windows 8 operációs rendszer. Ultrabookként használva a közel kétkilogrammos súly sok, a gép pedig fejnehéz.

Summázva tehát a tapasztaltakat, adott egy nagyon jól megcsinált termék, aminek viszont létjogosultsága tekintetében aggályaink vannak. Az Asus Transformer Book TX technikailag tetszett nekünk, de az árából inkább egy külön Ultrabookot és egy külön tabletet vennénk.


Asus TransformerBook TX300
hibrid notebook

rudi

A Asus Transformer Book TX300-at az Asus hazai képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés