- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euroman
csendes tag
Már megtaláltam
-
Euroman
csendes tag
Üdv! Segítséget kérnék. Most próbálok térerőt növelni, de a router tmp mappát nem találom ahová az r3600.bin állományt kellene másolni
-
Euroman
csendes tag
Üdv! Foglalkozik esetleg valaki Sopronban AX3600 kínai változatra állítással. Én nem merek nekifogni, ezért keresnék segítséget. Választ előre is köszönöm.
-
Euroman
csendes tag
Üdvözletem! Jelenleg 1.1.19 fw van a routeren. Ezzel hibátlanul megy. Aziránt érdeklődnék, hogy ez 1.1.19+SSH+txpwr-re minden más beavatkozás (kínaiasításhoz nem merek hozzáfogni) nélkül átcserélhető-e. Eddig nem mertem rátölteni, mert féltem, hogy "tégla" lesz belőle. A választ előre is köszönöm.
-
Euroman
csendes tag
Üdv! 4pda.ru-n lennének új firmwarek (3424. üzenet, gdv által írva), csak nem jöttem rá, hogy lehetne letölteni:
"Jó nap.
Jelentést teszek közzé az európai firmware javításáról.
A javított firmware számomra stabilan működik, a kívánt WiFi teljesítményszinteket min - 100mW, közepén - 125mW, max - 199mW érik el.
De a gyári beállítások visszaállítása után az SSH hozzáférés elveszett.
A firmware javítást a következő információk alapján hajtották végre - forrás , közvetlen link a github-
hoz A teljesítményszint megváltoztatásához meg kell változtatnia a max_power értékét a qcawificfg80211.sh fájlban, amely 2 helyen található (lib / wifi / és lib64 / wifi /)
Minden műveletet az Ubuntu_20 virtuális gépen hajtottunk végre .10, telepítenie kell a függőségeket, a lista a github leírásában található. Számos hiányzó modult szállítottak a folyamat során, amikor hibák jelentkeztek.
Az így kapott firmware csak SSH-n keresztül telepíthető több parancs használatával. Saját firmware felépítéséhez legalább alapvető ismeretekkel és koncepciókkal kell rendelkeznie, ezért készítettem 3 kész firmware-t, különböző teljesítményszintekkel. Az alábbi nevű mappákban találhatók.
100mW_125mW_199mW_BIN - minimum - 100, átlag - 125, maximum - 199
500mW_Max_BIN - maximum 500 - a minimum és az átlag kevesebb lesz
1000mW_Max_BIN - kínai szintek"Közzéteszem, hátha valakinek sikerül megfejteni.
-
Euroman
csendes tag
Új firmware 2021.02.08-tól: 1.1.12
http://miwifi.com/miwifi_download.html -
Euroman
csendes tag
Üdvözletem! tapasztalt valaki olyat, hogy AX3600 nagyobb wifi terhelésnél bizonyos időközönként magától újra indul. Nagyon idegesítő! Pl. netes sebességmérésre legyen az akár speedtest, akár nperf szinte minden alkalommal a led narancsárgára vált, újraindul, és persze amíg össze nem szedi magát nincs se lan se wlan. Csak nagyobb wifi terhelésre csinálja, kb. napi 3-4 alkalommal. mi lehet ennek az oka? Több firmware-rel is próbáltam a 67-es és 227-es is ugyanúgy csinálja. Eddig asus-os voltam, ott ilyen sose volt.
-
Euroman
csendes tag
Üdvözletem! Nagyon szépen kérnék letöltési linket az 1.0.227 firmware-hez. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest