- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
- 
			  PROHARDVER! Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szomj4s tag Sziasztok! Eddig nem volt akkora probléma, viszont most már égető lett: a routerre bejelentkezve a csatlakoztatott eszközök listája tök üres. Hogyan lehet ezt helyrehozni? 
 Gyors megoldásként elég lenne az is, ha ki tudnám szedni azt, hogy milyen ip címeket osztott ki a router.
- 

Szomj4s tag Közvetlenül nincsen köze hozzá, ez igaz. Csakhogy amikor a secondary routert (amit csatalkoztatni kívánok a mesh fő eleméhez) hozzá kellett adnom, akkor nem történt semmi se. (Esetemben egy frissen kínaira átállított routerről beszélünk.) Olvastam a HSZ-edben említett bejegyzést, és többeknek volt ugyanilyen problémája a script alkalmazása során. Megoldásként említették, hogy a másodlagos routert resetelni kell (a hátulján lévő gombbal). Csak az a probléma, hogy ha a crash-t nem törlöd ki, akkor elszállnak a vezetéknélküli kapcsolatai a routernek - nálam ez történt, és mehet a kinaira való átállítás az elejétől. 
 (nekem ultra szívás volt, mert a surface-en nincsen lan csatlakozó, így kerülő megoldást kellett keresnem.)
- 

Szomj4s tag válasz  Szomj4s

üzenetére Szomj4s

üzenetéreAkkor egy kis leírás, nehogy más is belefusson: 
 Az előző HSZ-emre a gyors reakció: reset-eld a routert, és annak bárminemű beállítása nélkül (welcome page, régió beállítás, stb) futtasd a scriptet.
 De előtte(!) ellenőrizd, hogy ha kínai-ra állítottad át a routert, és takcslajos1 leírása alapján csináltad, akkot ez abból kimaradt:
 a 16 lépés előtt - aka 15,5: "mtd erase crash"-t is futtasd le SSH-n a reboot előtt, mert csúnya vége lesz. (wifi elpusztul, kereshetsz kábelt -- sajnos ma már nem evidens hogy van)
 Így már működik, ismét köszi a fórum Nagyjainak a régebbi leírásokat.
- 

Szomj4s tag Sziasztok! Megcsináltam Rick4 leírása alapján a mesh beállítási lépéeit, de sajnos semmi fejlemény. Azt mondja, hogy reboot, de szemlátomást nem indul újra a router, és sajnos a a mesh node sem kerül hozzáadásra, pedig megtalálta a script is a node-t. Ötlet esetleg? 
- 

Szomj4s tag Urak, köszönöm, megoldódott! A kulcsszó a "friss": mindent úgy csináltam, ahogy tlala írta, csak elmentem kávét főzni közben. Elolvastam a hozzászólást, újrakezdtem, és amint restartoltam a routert, utána egyből próbálkozva már engedett... 
 Ti mértétek valamivel a jelerősséget? Én a Wifi-analiser-t néztem, és ugyanakkora a jelerőssége, mint a meglévő Asus souteremnek. Lehet, hogy visszaállította magát a router EU szabványra? (Volt valami ilyen jelzés, hogy lekéri a helyi információkat, és a jogi körülményeknek megfelelően jár el.)
- 

Szomj4s tag válasz  morpheus133

üzenetére morpheus133

üzenetéreIgen, be tudok lépni erre, de ugye kínai. 
 Az applikáció nem kapcsolódik :S
- 

Szomj4s tag Sziasztok! Ma érkezett meg a kínai verziós AX3600-am. China mainland prfilommal bejelentkezem Morpheus által belinkelt (1847) alkalmazásba, de azt írja ki az alkalmazás, hogy nem tud kapcsolódni a routerhez, majd második próbálkozásra pedig azt, hoyg ez nem mi/redmi router. 
 Próbáltam a hivatalos play áruházból is letölteni az alkalmazást, azzal sem sikerült. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89
 trance89