- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Hi,
Elozmeny:
Az eddig jol mukodo 2db AX3600 mesh halozat elkezdett szarakodni, miutan apple cuccok kerultek a halozatra es frissultek az ios verziok. Azota packet loss van a halozaton, amit csak ugy tudtam stabilizalni, h bekapcsoltam a wifi5-ot. Ezzel buktam a bss coloring es tarsait, de legalabb mukodik a halozat.Par honapja jott egy frissites az ax3600-hoz pont az ip16 okozta problemak miatt. Tegnap feldobtam gui-bol a frissitest. Termeszetesen nem javult a helyzet. Ha kikapcsolom a wifi5-ot, akkor ismet tomeges packet loss keletkezik es idonkent egyszeruen megszunik az adatforgalom az osszes eszkozon (meg a windos gepen is). Aztan visszajon a halozat es egy darabig ( nehany perc) mukodik, majd megint lerohad az egesz. Tehat bekapcsoltam az ax3600-ban a wifi5-ot, igy most mukodik minden, de nyilvan nem optimalis igy a dolog. Ezen felul eltunt a wifi teljesitmeny listaja, cserebe van most valami falon at, meg standard es energiatakarekos mod. Eredetileg is kinai verzio volt mind 2 router es eddig tudtam allitgatni a kimeno teljesitmenyt mW-ban. Az fw az itt az oldalaon leirt modon volt kigyomlalva. Most mar legalabb haza tud telefonalni ez a fos, de a hiba nem szunt meg
Van tapsztalata valakinek ip16 es wifi6 mesh openwrt mukodessel kapcsolatban ? Ott is ilyen fostaliga ez a router ? Lassan ott tartok h kibaxom az ablakon vagy a routert vagy az osszes kibebaxott apple cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivaldi (böngésző)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Macska topik
- Battlefield 6
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest