Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #99070 üzenetére
Érdemei elismerése mellett nyugdíjazni kellene...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #98890 üzenetére
Gratulálok!
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #98699 üzenetére
Biztosan nincs meg a 4K-60fps raytracing mellett...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #98667 üzenetére
Köszönjük a lehetőséget! Én meghagyom másoknak FC6-t
-
consono
nagyúr
válasz
persil #98510 üzenetére
Lehetséges lenne akkora ugrás, csak nem ennyiért... Bekerülhetett volna elméletben egy RTX3090 szintű GPU is a jelenlegi konzolokba, meg egy Threadripper 64GB RAM-mal, de fogyasztana 2 kW-ot, hangos lenne és rohadt drága. Senkinek sem érné meg igazán.... Akkor meg azon menne a balhézás, hogy de hát ezt meg kinek, minek
-
consono
nagyúr
válasz
douggutaby #98415 üzenetére
Nekem S van, de ha hosszú távra tervezel vele, akkor az X jobb választás lehet. Csak ugye megéri e, ha keveset játszol vele...
Megy minden játék S-en is, csak alacsonyabb felbontásban/frame rate-tel, meg raytracing nélkül. Ha megvettél valamit 360-ra és BC, akkor azt simán fogod tudni telepíteni, én pl. a Witcher 2-t még 360-on kezdtem el, de a Series S-en fejeztem be. Azt viszont nem tudom, hogy a különböző verziók mentései között van e átjárhatóság...
HA USB-n kötsz háttértárat a Series gépekre, akkor kevés kivétellel ott csak tárolni tudod a Series S/X játékokat, de a One/360 játékok futnak is róla. -
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #98224 üzenetére
De ha eddig kibírtad úgy, hogy nem játszottál vele, ezt a 3 hetet még húzd ki a feljavított változatig
Ingyenes update lesz.
-
consono
nagyúr
válasz
Steve1207 #98184 üzenetére
A Nier: Automata nálam is Series S-en pörgött le, az egyik legnagyobb élmény volt. Meglepő módon a Carrion is nagyon tetszett, illetve az új Plague Tale is ott van a kedvencek között. Talán ez a 3 volt a legemlékezetesebb, bár ott a Haven, ami nagyon jó hangulatú volt, vagy a Scarlet Nexus...
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #98083 üzenetére
Ebben pontosan mi volt a nextgen? Mert emlékeimben pont ilyen volt a Witcher 3
Jó, lehet, hogy a víz nem így csillogott, de kb. ennyi. Végül is mindegy, a Witcher 3 így is, úgy is top 3-as játékom, de ennél többet vártam, mint amit itt láttam. 3 hét és kiderül élőben mit mutat...
-
consono
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #97780 üzenetére
Én az elmúlt 6-7 év konzolozásban már úgy elfajzottam, hogy PC-n is csak kontrollerrel játszom
Nekem a billentyűzet+egér a kényelmetlen... Meg lehet szokni, de nem pár nap...
-
consono
nagyúr
Urak! Játszott itt valaki Series S-en a Somerville-el? Tényleg akad? Mert akkor inkább PC-n próbálom ki...
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #97667 üzenetére
Vannak bugok, de szebb is lett és jobb is lett. Lehet, hogy még egy patchet várnod kellene, mert mintha arra ígérnék a rendőri AI újragondolását...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #96957 üzenetére
És mi lesz a sztori? Kigyúrt manusok mindenkit lelőnek? Fedezékből?
-
consono
nagyúr
Én félek az új GoW-tól, leginkább azért mert nagyon fel van hype-olva. Már most mindenki az egekbe magasztalja...
icemad a Ryse tényleg jó volt, de ha akartak volna már rég kellett volna hozzá folytatás, vagy bármi. A kinect meg halott... Nem tudom PS4-en mekkora manapság a Dreams felhasználói tábora, ha már a Project Spark előjött, de az sem váltotta meg a világot... Voltak mondjuk jópofa dolgok benne, de a 99%-a a kreálmányoknak más játékok lemásolása volt.
-
consono
nagyúr
válasz
stewe780 #96180 üzenetére
Nagy +1 erre. Én mondjuk a hangszereket hoztam volna példának, de ugyan az a hülyeség
Én vettem belépő gamer notit a belépő konzol (Series S) mellé, felesben hol itt játszom, hol ott. Szebbek a játékok PC-n? Igen. Rugalmasabban állíthatók a grafikai beállítások? Igen. Több az fps? Lehet, de mivel nem akarok hangzavart a ventillátoroktól, PC-n is limitálom... Zavar ez engem? Marhára nem
Örülök ha van egy kis időm, bármelyik előtt, ami alatt jól szórakozom. Csodák nincsenek, kis pénz, kis foci, tudjuk jól, régóta.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #96143 üzenetére
Hát én a Series S-t meg egy 3050-es notit tudok összehasonlítani, szebbnek szebb a PC, az biztos. A framerate meg ott is botrányos, már ha a 30 zavar. 60-hoz nagyon butítani kell. Ja 1080p-ről beszélek... Persze egy 3070-en biztos szebb/jobb, de 4K-hoz RTX4090 kell. Akkor meg már tényleg 10x szorzóról beszélünk...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #95596 üzenetére
Látszik is a horizontális svenkelésnél
-
consono
nagyúr
válasz
icemad #95560 üzenetére
Az első 4-5-10 óra nekem is szenvedés volt, de az utána következő 100-120 egyik meghatározó játékommá tette a Witcher 3-at. Most már 3 platformra is megvan, ha jön a current gen patch legalább a Blood and Wine-t újra végig fogom játszani! De lehet, hogy az egészet, ezúttal Triss vonalon
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #94886 üzenetére
Nekem van Hadar nevű hölgy ismerősöm, izraeli, de nem hadar
-
consono
nagyúr
válasz
lastmohican2 #93580 üzenetére
Persze, engem is a felfedezés élménye visz előre, pedig más játékban a 20 óra, ahol most tartok már elég szokott lenni
És ez jó is, csak valahogy nem él a világ...
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #93571 üzenetére
A Witcher kapcsán az is sokat dob a játékon, hogy ott tényleg él a világ, sokkal könnyebb beleélni magad az NPC-k helyzetébe is. Nekem most az Elden Ringben ez hiányzik nagyon: alig van NPC, aki csak úgy éli az életét, meg talán nincs is. Persze más a setting, de még nagyobbat is guríthatott volna a From...
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #93500 üzenetére
Jogosan, néha a 25 is elég lenne!
-
consono
nagyúr
válasz
icemad #93148 üzenetére
Én több mint két éve HO-ban vagyok, heti egy napot megyek be az irodába. Így sem lettem időmilliomos, mert mellettem a család ugyan úgy eljár itthonról, a reggelek ugyan annyira húzósak, csak:
- ráérek később kellni
- nem autózom reggel és délután 1-1 órát (na jó, optimális esetben csak másfelet összesen)
- a 16:30-as munkaidő vége azt jelenti, hogy akkor már itthon vagyok
Meló nincs kevesebb így sem, felöltözni fel kell, mert minden nap több vidkonfom is van, munkaidő alatt nem intézek privát dolgokat, mert gép előtt kell lennem 8-tól.
Érdekes módon nem az otthoni napokon esett vissza a teljesítmény, hanem a bentieken, mert mindenki bratyizik ha találkozik a többiekkel -
consono
nagyúr
válasz
parandroid #93029 üzenetére
Egyetértek, ideje visszatérni a gyökerekhez. Japán meg bármennyire is az egyik kedvencem kicsit túl lett tolva mostanában...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92958 üzenetére
Hát, lehet, hogy akkora a sztori, hogy Oszkárt kap érte a forgatókönyv író, meg a rendező
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92956 üzenetére
Hát, 9 óra a gameplay, gyorsan kideríted
A Telling Lies nekem bejött ebből a stílusból, ennek is fogok adni egy esélyt.
-
consono
nagyúr
válasz
Guitar14 #92786 üzenetére
Az egy USB stick nem kellene, hogy gond legyen, málam a Logitech bill%egér páros is egy vevővel megy. A billentyűzet simán ment, macera inkább az egérrel volt, azt előtte párosítanom kellett gépen a vevőhöz, utána ment csak a boxon. Lehet, hogy itt is csak át kell tenni 2.4-re és párosítani kell előtte PC/Mac-en.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92610 üzenetére
Én megvettem a Disco Elysiumot, elkezdtem, de pár hónapja hanyagolom. Talán 2 vagy 3 nap telt el a játékban, de annyira depressziós az egész, hogy elment tőle az életkedvem... De a narratíva, a story meg a hangulat az első osztályú!
icemad: én nem bírom a VR-t, különben már lenne, a gyerekek rágják érte a fülemet
Steve1207: hát most én is elkezdtem Elden Ringezni, igaz még csak 5 órám van benne, nem tartok sehol, csak rohangálok össze vissza, de fülig ér a szám -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #92552 üzenetére
WOW, ez nagyon bejövős!
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #92276 üzenetére
Én nem nagyon játszom online, de nekem is pozitív a QR. Probléma sem volt belőle, szólt a játék, hogy leakadt, aztán újraindult és kész.
-
consono
nagyúr
Magyarországon is elérhető
lesza Microsoft Rewards! [link] -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #91740 üzenetére
ja, meg tök gáz, hogy gáz helyett sem melegít eleget
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest