Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz hackeeeee #98795 üzenetére

    Ez a marketing ereje sajnos. Bár én nem értem, hogy ha van egy a4-es méretű lap, amit bekensz sz@rral, akkor annál miért jobb, ha van egy négyszer akkora lapod (tehát egy a2-es) ha az is sz@rral van bekenve.

    Olyan ocsmányfos képminőségű 4k-s tévéket árulnak többszázezer forintért, hogy a szemem bántja. Akárhányszor elektronikai áruházban járok, a fejem fogom az árcédulák előtt állva. S akkor a mozgásmegjelenítésről ne is beszéljünk. 500-600k (nettó) felé nézelődve vannak már olyan megjelenítők, amik mondjuk képminőségben (mínusz feketeszint) hozzák, némely aspektusból meg is haladják a 4 évvel ezelőtti fullhd csúcsplazmák szintjét (nem megnyitva egy vitát hogy a plazmának milyen hátrányai vannak, az most más lapra tartozik).

    Tehát normális megjelenítő is alig akad (pláne abban a kategóriában, ahonnan a fogyasztók 60-70%-a választ), szóval arra sem lehet fogni, hogy a világklasszis megjelenítők kívánják, kényszerítik ki a konzolgyártókból és stúdiókból, hogy lépést tartsanak a technológiával és jöjjön a 4k anyag.

    Inkább egy silány 4k tv felhozatal (világklasszis marketinggel) szükséges rosszként hozza magával a silány 4k-s konzolokat.

Új hozzászólás Aktív témák