Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz djnice #98397 üzenetére

    A szinte minden azért messze nem minden. Jellemzően azokat a cuccokat küldi ingyen (39 EUR-s rendelési érték felett), ami az Amazon saját, német raktárából indul. Nagyon sok ugyanakkor a külsős kereskedő, és webáruház, aki az amazon.de felületét használva árusít, itt az amazon.de-vel kötött megegyezés, és a cég üzletpolitikája mondja meg, hogy belefér-e ebbe a körbe. Ezek a termékek általában Amazon Prime jelölést is kapnak, németeknél évi 49 EUR-ért elő tudsz rá fizetni, amibe a videókölcsönzőjük, és a steaming-szolgáltatásuk mellett szinte minden esetben ingyenes szállítást jelent akkor is, ha amúgy számítana fel kiszállítási költséget (ez a játék konkrétan még nekem is fizetős szállítást mutat, pedig Prime-előfizető vagyok). Meg egy csomó akció van még Prime-tagoknak, de ez már végképp nem ide tartozik.

    Ha magyar címet adsz meg, akkor egyébként az ár is egy kicsit magasabb lesz, mert az alap, 19%-os német ÁFA helyett azonnal a magyar, 27%-os értékkel számolja át az EU-s adóügyi szabályozásnak megfelelően.

    Ezzel együtt még így is megéri egy csomó mindent amazon.de-ról rendelni, de az az érzésem, hogy ez a konkrét cucc nem esik bele az ingyen küldős kategóriába. Persze én innét ezt nem tudom kipróbálni, akkor sem, ha kosárba teszem.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák