Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz NoMagix #90554 üzenetére

    Szerintem ez tuti átverés.
    Az egészben az a szomorú, hogy valószínűleg a tudatlan, kispénzű réteget (esetleg akik kapzsik és hiszékenyek) húzzák le ilyenekkel, nekem pl. eszembe nem jutna egy ilyen hirdetésre írni, inkább keresnék a hardverapron valamit, vagy vennék egy refurbished boxot (illetve mostanában új gépekre is voltak nagyon jó ajánlatok, pl. német amazonon is - igaz, szerintem aki ezt a hírdetést nézi, az ritkán téved a német amazonra).

    Kicsit más téma, mióta megvan, csak a BF1-gyel játszottam, szerintem nagyon eltalált játék lett, jó választás volt az I. vh. feldolgozása.
    Eddig szinte csak Conquest-et játszottam a játékmódok közül, de így 50-60 óra után kezd egy kicsit egysíkú lenni, szerintem valamelyik nap kipróbálok valami újat is.
    Egyelőre assault és support castból értem el a 10-es szintet, a medic-et szerintem még meg lehet csinálni (ott 6-os vagy 7-es szinten vagyok), viszont a sniper számomra esélytelen, azzal a cast-tal elég béna vagyok.
    Ami nem tetszik, hogy random emberekkel játszva nagyon nehezen áll össze egy jó squad, így ha az ellenfélnél viszont van, akkor elég nagy különbséggel nyerhetik a pályákat.

Új hozzászólás Aktív témák