- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Lesznek itt azért jóságok/finomságok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Something_
őstag
Lesz egy két jó cím.
Tegnap kipróbáltam a Ghost-ot. Hát az első pár képsor eléggé elszomorítótt. Azok a fák, hát fúj.
AC4 meg van valakinek? Érdemes megvenni vagy szinte ugyan az, mint 360-ra? Nekem 360-on nem jött be, fúleg a városi részek. Szerintem a 3 jóval szebb volt.
-
Zjunior
veterán
Jól értelmezem, ehhez kapok szépen 2 Battery-t is?
[XBox ONE Dual Controller Charger]
Akkor megvenném!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
-
addikt
-
veterán
válasz Zjunior #6860 üzenetére
Pedig sztem jobban megéri.Mivel a mail átírás nem akar összejönni, de a játékokat nem akarom elveszíteni... Ha átrakom a 360-as profilom, azzal tudok majd vásárolni? Gondolom át kell írnom, hogy USA-ban lakom.
Más profiljához nem szívesen rakom a bankkártyám.
így az ő profilja marad a három játéknak, de a saját accomon játszok. A többit már onnan veszem.
Már ha lehetséges.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
-
addikt
válasz Zjunior #6863 üzenetére
Írtam nekik facebook-on
Mondom de az ára ugye 149.990Ft?
Válasz: kint a van a honlapon ...Szegényeknek nem esett le, na mindegy is, sajnos az irónia használata az interneten félreértésekhez vezethet.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
Zjunior
(PH! addikt)Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gergosz2
veterán
válasz bulikavagyok #6864 üzenetére
akkor nem csak nekem tűnt fel hogy több mint 20k-t rádobtak!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
prodi
újonc
Koszi a segitseget, de megneztem es nincs bekapcsolva. Erdekes modon csak a blueprintek es unlockolt dolgok tuntek el es level1-rol kellet volna folytatnom chapter 3-tol. Azota mar factory reset-eltem, letoltottem ujra a jatekokat, vissza is szinkronizalta cloud-bol, de maradt ugyan ugy minden.
Nekem elegge bejovos game, ugyhogy ujrakezdtem. Viszont ha megint megtortenne, hat elegge elkeseritene.
Forzat, ghostot visszaszinkronizalta szepen. Valami a helyi es a cloud-os mentessel kavarodhatott ossze.
Lehetne azert opcio hol legyen tarolva a mentes, vagy egyaltalan tarhely menu. -
godzsy2
senior tag
Melyik most a legfrissebb OS a One-on? Nekem a 6.2.10217.0 van fent.
-
nagyúr
-
-
trufa12
addikt
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
drkbl
őstag
Atari game burial mystery gets Xbox documentary
Filming starts in January for broadcast via Xbox Live. -
Something_
őstag
Ryse-ba hogy lehet életet tölteni? Már 35%-on járok, de erre nem jöttem rá Csak akkor töltődik, ha a focust elnyomom és kaszálok.
A D-Pad gombjai mikre jók? Oké, ott van 4 ikon, de erre sem jöttem rá.
Nagyon patent a játék, de elég hamar vége lesz így első ránézésre.
AC4-et érdemes megvenni? Sokkal jobb, mint 360-on?
-
pzstm
titán
válasz Something_ #6876 üzenetére
próbáld meg a Ryse-ot legendary-n ott már hosszabbnak ígérkezik , vagy majd gyere velem Arena-ba
Kivégzésekért töltődik az élet, amennyiben a D-Pad-on megfelelőn állsz. Valószínű, Neked Focus-on van állítva. A D-Pad azt állítja hogy mi töltődjön. XP, Health, Focus meg Damage
amúgy a fejlesztéseket ne felejtsd el. Meg unlockolni a kivégzéseket
Legendary-n az a cumi, hogy csak akkor töltődik health, ha kivégzésen belül is legendary-t sikerül csinálnod. Úgy már viccesebb mondhatni kicsit
AC IV szerintem nagyon szép, 360-ra már nem vettem meg mondjuk
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zjunior
veterán
válasz Something_ #6876 üzenetére
Érdemes megvenni?
Akkor berakom a fa alá![ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Something_ #6879 üzenetére
mondtam én, hogy csak az idióta kritikák húzták le, amúgy teljesen rendben van
-
Edem25
tag
Megvagyok ! Aki fel akar venni GT: xXx EDEM xXx
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Zjunior
veterán
-
bognar110
őstag
válasz Something_ #6879 üzenetére
Awesome.
-
Edem25
tag
Megvettem a Bf4et Live-on! Most akkor mi van 3óra hosszáig töltötte le és most csak a Kampányt tudom nyomni de le van töltve! Kampány 100% alatt pedig 0% hol tudom megnézni meddig telepít?
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Várni kell. A lényeg, hogy már rendbe rakták a játékot, nincs lag és normálisan megy minden. Ezt megúsztad.
Ha játszol a single playerrel, akkor azt tölti le menet közben, hagyd a fenébe, ne játssz vele. Ma már úgy sem fogsz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Cimbye
tag
2014 legjobb játékai közé tartozik a Halo is. Illetve azt már bejelentették az E3-on.
Halo fan-ként kikérem magamnak, hogy kihagyták az összefoglalóból! Egy hivatalos xbox oldaltól ez gáz!
Én személy szerinte CSAK a Halo miatt fogom mevenni a gépet, úgyhogy ajánlom nekik megjelenjen időben
PSN:HUN-Cimbye Xbox live:HUN Cimbye PS4,Xbox One,iPhone 5 HALO RULEZ!!!
-
Edem25
tag
-
godzsy2
senior tag
Live-on hogyan lehet a bankkártyám adatait meváltoztatni? Mert böngészőn keresztül újat akar felvinni, sehol nem találom, hogy megváltoztassam a benne lévő adatokat.
Font helyett dollárba szeretnék dlc-ket vásárolni, de nem tudom hogy min kell változtatni.
Nameg lehet érdemesebb lenne valami virtuális bankkártyát használni hozzá, amit feltöltenék azzal az összeggel, amibe a dlc kerülne... nehogy az MS-től ellopják a kártyám adatait, mint ahogy tavaly a Sonyval tették.Törölni hogy lehet bankkártyát a rendszerükből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest