Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szóval Just Cause 3. Tegnap sikerült játszanom vele kb 9 órát. Utoljára a GTA V-el játszottam ennyit a megjelenés napján, ez sokat elárul szerintem.. Még gondolkozok rajta, h ez, vagy esetleg a TR lesz az év játéka nálam.
    Leginkább 3 másik játékhoz tudnám hasonlítani: 50% Batman, 35% GTA V, és 15% Sunset Overdrive. Akinek ezek közül bejött vmelyik, nagy eséllyel be fog jönni a JC 3 is.
    Nagyon élvezetes játék, és szerintem simán van benne minimum 50 óra játékidő, de bele lehet tenni több 100 órát is akár. Óriási a térkép, így van tennivaló bőven. A fő küldetéseken kívül nagyon jók a mellék feladatok is, akár azokkal is el lehet lenni napokig is szerintem. Multi nincs benne sajnos, viszont rengeteg statisztikát kapunk, ahol láthatjuk barátaink eredményeit, így ellenük is versenyezhetünk akár.
    Az irányítást szokni kell, nekem 6-7 óra játék után már eléggé ráállt a kezem a bonyolultabb mozdulatokra is. Rengetegféleképpen meglehet oldani egy-egy feladatot, vannak nagyon vicces megoldások is. :D Hatalmas poén az egész játék, olyan az egész mint egy akciófilm paródia (a Last Action Hero-t juttatta eszembe). Elképesztő nagy élmény amikor egy akción belül három helikoptert szedünk ki az ellenfél alól, és a saját fegyvereikkel lőjük őket halomra! :D Személyes kedvencem az apache helikopter , ami baromi gyors, és a tűzerejével sincs komolyabb probléma. Jut eszembe a helikopterről: sokkal könnyebb az irányítása, mit például a GTA-ban. Ott is szerettem helikopterrel repkedni, de itt sokkal élvezetesebb, és lazább az egyszerűbb irányítás miatt.
    Grafika: Kicsit "rajzfilmszerű" a játék, látni benne kevésbé szép részeket is, de szerintem simán megállja a helyét a mai játékok közt. Repülés közben elképesztően szép (simán hozza a GTA szintjét), viszont autóban ülve már csúnyább attól - bár ez abszolút nem zavaró szerintem. A táj annyira gyönyörű néhol, h garantált az állejtés mindenkinél. :K
    Negatívumok: viszonylag sokszor tölt a játék, akadozik a menü, illetve nagyobb "csatáknál leesik az fps. Ez nagyon ritkán látható, én kb csak olyankor veszem észre, amikor épp romba döntök egy fél várost. Nem mondom, h nem zavar, de simán együtt tudok élni vele. Szerintem a Batmannél sem jobb a helyzet ilyen téren, és senki ne számítson egy olyan bughalmazra mint amilyen a Unity volt a megjelenésekor - szó sincs erről.. Annyit még ehhez, h én nem vagyok túl érzékeny az alacsony fps-re, például a FH2-ről sem tudnám első látásra megmondani, h nem 60-al fut One-on, így simán el tudom azt képzelni, h valakit zavar a néha "belassuló" játék.
    Kicsit sem bántam meg, h megvettem, 7 ezerbe fájt, amit simán kifizetnék érte ma is, sőt akár többet is! Ma viszont már csak 6 ezer, ha felesbe veszitek, köszönhetően a MS nagylelkű szingapúri akciójának! :C

    Itt található egy pár veszteségmentes PS4-es videó egyébként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák