Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krokk

    senior tag

    válasz gianni85 #40089 üzenetére

    hát komoly bugokról nem tudok beszámolni, pár kisebbről még igen.
    engem eddig nem idegesített semmi benne.
    van 1-2 apróbb amivel találkoztam, pl. ha magaddal hívsz valakit, akkor az néha lelép, de lehet, hogy ez nem bug, mert van amikor szól a karakter, hogy haza kéne mennie :)
    de volt olyan hogy beültem a kocsiba és ő már nem ült be hanem eltűnt, vagy csak simán nem találja az utat a kocsihoz és nem száll be hanem szalad utánad :) de ha megállsz pár méter múlva akkor beszáll.
    egy ilyen kicsit idegesítőbb dolog van, hogy a kereshető bútorok ki vannak világítva ha még nem kerested át, de ha átkerested és benne hagysz valamit azt már nem jelzi. később aztán találd meg hogy melyik házban mit hagytál el... ez meg pl nem bug.
    amúgy persze az alapjáték (pcs verzió) is ilyen volt, kicsit ilyen low budget játék szerű, de engem a hangulat kárpótol a kisebb hibákért. de olyat ami zavarna azt nem tudok mondani. én ajánlom. pc-s virágbolti verziót próbáld ki esetleg vagy 360as demót.

    the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

Új hozzászólás Aktív témák