Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Zjunior #2663 üzenetére

    Ha érvek szerint kéne venni termékeket (jelen esetbe ugye a gondolatmeneted szerint a PS4 azért jobb mert gyorsabb és olcsóbb), akkor például mindenki a hulladék noname kínai telefonokat vennék, mert ugye a legtöbbe sokkal erősebb hardware van mint azonos árkategóriában más márkás terméknél (így ugye olcsóbb és gyorsabb). Erre nem arra akartok célozni, hogy a PS4 gyenge minőségű, csak az elve világitok rá. De ott egy másik példa is. Azonos hardware mellet pl egy 2 magos/512-es WP8-as telefon sokkalta gyorsabb egy ugyan olyan felépítésű Andoridos telefon. Tehát itt is az az igazság, hogy nem mindegy a vas, ha a szoftver/fejlesztő környezett lehúz annak a teljesítményét. Az az igazság, hogy a PS4 nem más mint egy felturbózott PS3, és jelenleg sajnos az Xbox ONE is erre a sorsa kezd jutni. Ezt nem igazán lehet nextGen-nek nevezni, hiszen ilyen elven, minden újabb hardverfejlesztés PC-n is nexGen lenne.

    Ugye a PS2-höz képest a PS3 nem csak azért volt nexGen mert jobb volt a grafika, hanem mert jött mellé a teljes intenetes támogatás is.

    ONE pont a sokat fikázot kinect/állandó netnek köszönhető felhő alapú segítség, és a digitális terjesztés átalakítása miatt lett volna fejlődés. És persze a TV, TV, TV- miatt. Csak az a baj, hogy ezt egy egységként kellet volna elképzelni (ugye ezért ONE), és ezt együttesen kellet volna kezelni és látni.

    De itt az a lényeg, hogy ügylatszik a világ még nem állt rá készen.

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák