Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz echterion #227105 üzenetére

    Az elso patch elotti allapotok az alapgepeken konkretan olyanok voltak, mint valami pre-alfa.

    Az a szomoru az egeszben, hogy a tobbszori halasztas, a tulorak mind ugy lettek kommunikalva, hogy a tokeletesites miatt van rajuk szukseg, hogy a one-os generacion is hibatlan legyen a jatek.
    Aztan nagy mellennyel bejelentettek, hogy "egyszeri jatekos eszre sem veszi majd oket" olyan pici bugok fordulhatnak elo legfeljebb. Ehhez kepest a lebego karakterek, fegyverek, villodzas, beakado dolgok, eltuno dolgok stb mindegyik platformon jelen voltak a startkor. Csokkent is a reszvenyeik erteke, nem kicsit.(~30%)

    Nekem 4x kellett ujrakezdenem a jatekot, mert elutottem egy lathatatlan faszit es szitava lottek miatta. :D Laszolag ult az ut kozepen, a fold felett egy meterrel a modell, de valojaban valahol setalgatott, csak eppen lathatatlanul. 🤷 Vegul ilyen 1mph-val mentem es mikor hallottam, hogy valamihez hozza er az auto, akkor fordultam. :D

    Mindezektol fuggetlen azt mondom viszont, hogy One X-en mar elvezheto es egyebkent irtozatosan jo jatek. 1-2 patch, ha jon a belassulasokra, hogy meg legyen a stabil 30 fps, es a maradek aprobb bugra, akkor egesz egyszeruen tokeletes lesz.
    De jelenleg vicces, hogy melleteve egy rage 2-ot, ami otszor jobban nez ki, meg a fhd felbontas ellenere is, az megy betonstabil 60 fps-sel. :U

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák