Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    válasz Palapo #224737 üzenetére

    Kétféle előfizu van, az egyik a sima live gold, ami lehetővé teszi az online multis játékot, havonta két ingyenes játékot kapsz és kedvezményt az akcióknál. Ezt éves szinten kb. 15 ezer forintért tudod megvenni itt a hardveraprón (drágábban máshol is).
    A másik előfizetési forma az (ulitamete) game pass, ami havi szinten 4 ezer forint, de időnént elvihető 300 forintért egy hónap próba. Itt már játszhatsz körülbelül 150 ingyen játékkal, ami folyamatosan cserélődik. Nem lesznek a tiéd a játékok, de amíg benne vannak a csomagban, szabadon játszhatóak.
    A trükk ott van, ha van live gold előfizetésed és veszel rá egy hónap game passt, akkor a meglévő live gold előfizetés is game passá változik.
    Tehát ha veszel egy éves live goldot 15k-ért és ráteszed a 300 forintos (ha ez nincs éppen, akkor a 4 ezer forintos) game pass előfizut, akkor egy évig fullos előfizetésed van rengeteg ingyen játékkal és minden más előnyös dologgal.
    Ha magában veszel egy éves game pass-t az éves szinten majd 50 ezer forint. Ezért javasoljuk ezt a megoldást.
    Ha most ellövöd a 300 forintos próbahónapot, akkor jövő hónapban is megcsinálhatod ezt a fenti összeolvasztos folyamatot, csak akkor az éves live gold 15 ezres ára mellett már csak 4 ezerért tudod rátenni a game pass-t, mert alapból annyibe kerül a havidíja.
    Ezért mondta a kolléga fent, hogy 4000-ret spórolsz, ha nem váltod be csak egy hónapra a 300 forintos lehetőséget. Jobb ha csinálsz belőle egy vagy akár kettő vagy három évet. Merthogy a live gold max három évre fizethető elő, ha jól tudom. Így tudod kimaxolni a dolgot. Így mondjuk most hárpmszor 15k + 300 forint ara, tehát kicsit több, mint 45 ezer forint, de így három év letudva, míg ha külön games passezel, az évente kerül majd ennyibe.

    [ Szerkesztve ]

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák