Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Xirtam #2234 üzenetére

    Kinect kapcsan asszem Carmack foglalta ossze a lenyeget "0 gombos eger, nagy kesleltetessel".

    M$ a Kinecttel assa a sirjat az X1-nek, es lehet mire kiveszik es olcsobb lesz esetleg 20-30$-al mint a PS4, mar ugyse fog tudni kiemelkedo eladasokat produkalni, mert addigra kijohet a 2 hasonlo programozassal biro hardver kozti teljesitmeny kulonbseg a multiplatform cimeknel, meg az is benne van a pakliban, hogy emiatt elbuknak nehany cimet.

    Az esely azzal, hogy a M$ nehany szaz ember altal generalt negativ lejarato kampany miatt megvaltoztatta az eredeti elkepzeleseit bukta ezt a generaciot hiaba tart ~2020-ig, nem lesz semmilyuk mert a PS4 DRM rendszere ugyanugy rajtra kesz, mire elindul a digitalis disztribucio konnyen lefogjak tudni masolni a M$ otleteit amit az eredeti DRM rendszer pozitivumakent hozott volna.

    Elorendelesek tovabbra is siralmasak, a marketing BS hirek meg, hogy "X online aruhaz kifogyott a keszletekbol annyian rendeltek elo" semmit nem ernek darabszamok nelkul, vagy az 53mhz-es GPU OC is inkabb nevetseges annak tudataban, hogy grafikai nyers teljesitmenyben 40%-os lamaradasrol beszel a legtobb multiplatform fejleszto, ami fejlesztoi oldalrol nezve a hardverek kozti a hasonlosag miatt nagyon sok lehet.

    3:1-es konzol eladasokkal lehozza az elso evet Kinecttel egyutt a M$ akkor az felfog erni egy gyozelemmel.
    Szoftver eladasi aranyokban kisebb lehet a kulonbseg, mert az elso 2 evben nem mondhatni omlenek majd a jatekok a 2 konzolra.

    Kommunikaciojarol a M$-nak meg annyit, hogy a Forza 5 az egyik komoly huzonev, de semmit nem tudni meg lesz-e Logitech kormany support (hamarosan jon a G29), sot az eddigi infok alapjan, egyetlen X360 kormany se lesz kompatibilis az X1-el, es igy a Forza 5-el se.

    Nincs olyan messze a megjelenes, kene csepegtetni ingame videokat, palyak neveit, autok tipusait, nem kell az osszeset felsorolni, 1-2-ot bedobnak mar van min csamcsognia a nepnek.

    M$ X1-el kapcsolatos marketing gepezete nagyon nem ugy uzemel ahogy kene neki, ebben a helyzetben a csend a PS4-et erositi, persze meg ott a Gamescom, azon meg lehetnek tortenesek, de egyre nehezebb a dolguk ahogy tellik az ido.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák